Ynt: zootekni yi kazandım arkadaşlar mutluluğumu paylaşmak istedim....
hayırlı olsun.
hayırlı olsun.
Tebrikler, başarılar dilerim. Allah ' ın izniyle başarılı bir şekilde okur bitirirsiniz inşallah.ELPRESACANARÝO link=topic=76809.msg907275#msg907275 date=1406161149' Alıntı:Hayýrlý olsun, tebrik ederim.
Ben þuan iþletme okuyorum fakat okul bitince veterinerliði de deneyeceðim.
Abi selamaleyküm ben 16 yaşındayım kendimi bildim bileli bu işi çok seviyorum ailemizde de yapan yok ben ileriki mesleğimi hayvancılık olsun istiyorum da üniversitede de ne okumalıyım zootekni ve veterinerliğin farkı nedir çiftlik yonetmek icin hangisi daha iyi saygılarTebrikler...
Bende Ege zootekni bölümü mezunuyum...Mesleğimi çok seviyorum...fakat yapamıyorum...nedeni biz hem memleket hemde aile olarak çiftçi kökenli değiliz...
Senin yerinde olmayı çok isterdim..sen işin pratik kısmını zaten biliyorsun...edindiğin bilgiler sana bize ifade ettiğinden daha fazlasını verecek...
Birde senin kurulu hazır bir düzenin ve tecrüben var...bende o yoktu kurmaya çalıştım ne param nede piyasa buna izin vermedi...
Tekrar söylüyorum bulundugun konumun ve edineceğin tecrübelerin kıymetini bil...
Çiftçi kökenli olmayanlar ve yeterli sermayesi olmayanlar için zootekni bölümü sadece piyasaya yem satış elemanı yetiştiriyor...pazarlamacı yani...
Fakat sen kendi işini kendin yapacaksın...mükemmmel...
İlk iki sene dersler standart matematik türkçe gibi ...basit ...asıl lazım olacak dersler son iki sene...
Gene konuşuruz arkadaş...hayırlı uğurlu olsun...