ziraat odaları ne için var..

Ynt: ziraat odaları ne için var..

Bu dediğiniz Şey her yıl Buzella mıdır Muzelamıdır buna benzer 3 tane Aşı için ahırda Hayvan kovalıyan adamların baglı olduğu kurum deilmi zuha-*-s

Ve Heryıl düzenlediğimiz Ekim arazili tapuların teşvikleirni düzenliyen kurum deilmi zuha-*-s ,onlarsa şayet bizim buradakiler Maşallah uydudan tarlayı görüyor babam bu sene evrakı doldurdu götürdü teşvik için adam 2 dakikada ekilmeyen tarların tapu numaralarını eline vermiş buda yetmezmiş gibi uydudan tarlayı göstermiş (Google cromudur nedir şu program zuha-*-s *098*-) ekmiyorsun diye düşmüş tapudan zuha-*-s zuha-*-s *098*-

arkadaşlar çifçilik belgesi ziraat odasının görevimi? yoksa devletin heryıl kayıt altına alıp yenilediği ÇKS mi?
bir köylünün çiftçi ,üretici,vs olduguna ziraat odasımı karar veriyor.devletin kaydında bu kayıt yok mu?
ziraat odası,mühendisler ve mimarlar odası,şöförler odası,simitciler odası,vs vs say say bitmiyor....bu adamlar milltin neyini savunuyorlar..ki...

Aralık ayında odaların seçimi var ilk seçim her odanın bağlı olduğu muhtarlıklarda kayıtlı olan çiftçiler arasında muhtarlık binasında delege seçimi yapılacaktır, bu delegelerin belirlenmesinin ardından 2. seçim ziraat odasında yönetimi kurmakmak için yapılacak seçimdir ve aynı gün seçilem yönetim delegeleride başkan, yönetici ve denetleyicileri belirler.
daha sonrada seçilen başkan Türkiye Ziraat Odaları Başkanlığı için Ankara da oy kullanır.
burada ilk şikayet bağlı olduğunuz muhtarlıktaki delege adayı ile başlamalıdır, sizden oy isteyen delege yönetime girecekmi? yönetimde başkan olarak kimi destekleyecek? başkan Ankara da kime oy verecek?
odaların almış olduğu aydatı Şemsi Bayraktar ın yönetimi belirleyip Türkiye genelindeki odalara bildirmektedir, tarla başına asgari ve en yüksek alınacak aidatı merkez belirle, hiçbir oda asgari belirlenen miktarın altında yada en yüksek rakkamın üzerinde aidat alamaz.
Ziraat odaları hakkında şikayeti olan lütfen önümüzdeki ay bilinçli bir şekilde oy kullansın...

tarım il müdürlükleri varken devletin kurmları her işin üstesinden geleceğine eminiz ,zirat odaları ülkemizde çifçiyi sömüren birkurum olmuştur ....

olur abi olur bal gibi yazın ne kadar çok yazı ve itiraz olursa okadar iyi kesin çözüm bu.
bakın benim borcumu ertelemeyen ilçe tarım müdürü hapı yuttu.ayrıca bundan sonra butür afatelerde yeni sistem devreye girecek.kuraklık veya afet raporu gelişi güzel tutulmayacak.kredisini ödeyemeyen çiftçi yüksek faizive borç batagına batmayacak.vs vs bunlar 2015 uygulanacak.bunun uygulanacagını bana bildirdiler.
yazın arkadaşlar korkamayın.yeterki yerinde ve uygun olsun istek ve şikayetler...

Birşeylerin değiştirebileceğinize inanıyorsanız, aday olun..

Her üyenin delege yada başkan olma hakkı var.

sebazios link=topic=79216.msg939412#msg939412 date=1416869418' Alıntı:
Birşeylerin değiştirebileceğinize inanıyorsanız, aday olun..

Her üyenin delege yada başkan olma hakkı var.
Katılıyorum ama eleştirmek kolay geliyor işte ve eleştiriyorum sadece. Bence çalışanları için istihdam oluşturmaktan öteye pek geçemiyorlar.

ziraat odası arpalık olarak kurulmuş,kanun ve yasadaki boşlugu çok iyi kullanmış bir kuruluş.genel merkezde önemli taşra teşkilatında eski il ilçe tarım müdürleri vs gibi emekli olmuşların yeri...