Merhaba arkadaşlar ben Hasan Hüseyin
Ziraat mühendisliği Bitki koruma bölümünu kazandım nasıl iş olanağı varmı?
Teşekkür ederimDevlete atandınmı sadece evrat işi yaparsın tarla görmeden emekli olursun kpss çalışmaya başla şimdiden
Tebrik ederim ben de tarım ekonomisi yüksek lisansı kazandımMerhaba arkadaşlar ben Hasan Hüseyin
Tebrik ederim ben de tarım ekonomisi yüksek lisansı kazandım
Antalya akdeniz üniversitesi ingilizceyi gelistiricemTebrik ederim..!
Yüksek lisansını nerede yapacaksın?
Birde... Gençlere tavsiyem eğer İngilizce bilmiyorsan(yanında başka dil de olursa dadından yenmez) mutlaka bu dili öğrenmeleridiröğrenmeleri. "Pratik yapamıyorum. Onun için İngilizce öğrenemem" mazeretini asla kabul etmem. Dünya artık o kadar küçüldü ve yakınlaştı ki, evinde kendi odanda otururken pek ala pratik yapabiliyorsun artık.
O zaman sorun ne? Tek sorun; "yapamam, beceremem" mazeretlerini kaldırıp, geleceğini ilmek ilmek örmeye kalıyor.
BAŞARILAR DİLERİM..!
tebrik eder ve okul hayatında başarılarını dilerimMerhaba arkadaşlar ben Hasan Hüseyin
tebrik ederim inşallah hakkında hayırlısı olur. Artık ziraat mühendisliğinde yüksek lisans şart oldu bence.Tebrik ederim ben de tarım ekonomisi yüksek lisansı kazandım
Tesekkurlertebrik ederim inşallah hakkında hayırlısı olur. Artık ziraat mühendisliğinde yüksek lisans şart oldu bence.