Ziraat Bankası traktör kredisi yıllık faiz oranları??

Newholland Tt4.65 kabinli bir traktör almak için cks ile ziraat bankasına müracaat ettim. Müşteri temsilcisi 2 gün sonra beni arayıp Yillik faiz oranının %25 olduğunu yerli traktör olması nedeniyle %50indirim yapıldığını faizin yüzde 13.50 geldiğini söyledi.ben şok oldum.mutlaka bir yanlışlık var dedim ama ısrar ediyor oran konusunda.bankanin traktör kredisi hakkında bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın
Ben 2 ay önce TD100D bluemaster 17,04 faiz oranından %50 indirimle 8,52 aldım.

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
Merhaba bu yerli traktörler deki %50 indirimli kredi sadece sıfır traktörler için mi geçerli 5 yaşına kadar 2. El yerli traktörler içinde % 50 indirimli ziraat bankası kredisi var mı?
sanırım 5 yaşa kadar olan ikinci ellerdede geçerli,
yakın zamanda kredi ile ikinci el traktör aldık,dosya sigorta masraflarında belki küçük farklar olabilir,

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
2el Traktor kredisi kullanmak için ne gerekiyor ? Ruhsat+ cks yeterlimi yoksa galeri lerden fatura falan mı gerekli şahıstan 2el traktör almak istiyorum
evet ama traktörün 5 yaş ve altı olması gerekli sanırım,bizim ÇKS de 4-5 dönüm tarla var ama hayvan varlığı olduğundan o şekilde aldık,
galeride olsa şahısta olsa olur,Ruhsatı bankaya gösterin onlar işlemlerine göre traktöre nekadar kredi çıkacağını(sizin çks yada hayvan varlığınıza göre)söyler,faturaya filan gerek yok,
2020 TD 110 dusunuyorum Kasko bedenin yarışı çıksa Yeter faiz nasıl oluyor ikinci elde sıfır traktor alırken yüzde 8 falan ikinci elde nasıl ?
seçtiğiniz marka yerli ise yine %50 faiz indirimi var,

evet ama traktörün 5 yaş ve altı olması gerekli sanırım,bizim ÇKS de 4-5 dönüm tarla var ama hayvan varlığı olduğundan o şekilde aldık,
galeride olsa şahısta olsa olur,Ruhsatı bankaya gösterin onlar işlemlerine göre traktöre nekadar kredi çıkacağını(sizin çks yada hayvan varlığınıza göre)söyler,faturaya filan gerek yok,

seçtiğiniz marka yerli ise yine %50 faiz indirimi var,
Eyvallah teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: filizma
Siz kullandınız mi
Ben bu krediden hiç kullanmadım esnaf kredisi kullanmıştım oda buna benzer bişey tüketici kredilerine vb göre yorum yaptım ben.
Çiftçiye eğer gerçekten traktör lazımsa kredi olayına da soğuk bakmıyorsa düşünsene 150 bin tl ye traktör alıyorsun 200 bin ödüyorsun 5 yılda ekonomik olarak bence çok karlı tabı güzel bir şekilde incelemek lazım

Ben bu krediden hiç kullanmadım esnaf kredisi kullanmıştım oda buna benzer bişey tüketici kredilerine vb göre yorum yaptım ben.
Çiftçiye eğer gerçekten traktör lazımsa kredi olayına da soğuk bakmıyorsa düşünsene 150 bin tl ye traktör alıyorsun 200 bin ödüyorsun 5 yılda ekonomik olarak bence çok karlı tabı güzel bir şekilde incelemek lazım
Yanlışın var başkan 120bine şuanda 5 yılda 165 bin bunun sigorta ve kasko dosyası cart curt daha sayamadim masraflar 5 yilda 15 20 binde o tutuyor

Yanlışın var başkan 120bine şuanda 5 yılda 165 bin bunun sigorta ve kasko dosyası cart curt daha sayamadim masraflar 5 yilda 15 20 binde o tutuyor
Ben rastgele hesapladım Cemal tüketici kredisi ile kıyaslayınca demek istedim traktör alacak biri için gerçekten ıyı demek istedim yani bunun bir çok boyutu var bunda sadece traktör alıyorsun öbüründe her işi yapabilirsin çiftci için bu ıyı kuraklık felan olduguna öteleme oluyor

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla (Geçen hafta yapılan faiz indiriminden sonra ne oldu bilmiyorum), ziraat bankasında traktör kredisi %17.
Traktör yerli olursa %17 faizin %50'sinin devlet sübvanse ediyo, yani yerli traktörde yıllık faiz %8.5.
İthal traktörde ise %17 olan faizin %25'ini sübvanse ediyo, yani ithal traktörde faiz %12.75.
Ağustos ayında bu şekildeydi. Geçen hafta yapılan faiz indirimini devlet bankaları uyguladı diye duydum ama bizlere nasıl yansır acaba...

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla (Geçen hafta yapılan faiz indiriminden sonra ne oldu bilmiyorum), ziraat bankasında traktör kredisi %17.
Traktör yerli olursa %17 faizin %50'sinin devlet sübvanse ediyo, yani yerli traktörde yıllık faiz %8.5.
İthal traktörde ise %17 olan faizin %25'ini sübvanse ediyo, yani ithal traktörde faiz %12.75.
Ağustos ayında bu şekildeydi. Geçen hafta yapılan faiz indirimini devlet bankaları uyguladı diye duydum ama bizlere nasıl yansır acaba...
Bu indirim ikinci el icinde gecerlimi ?