Dağılan ayna mahruti, ve şanzıman sekromeçlerini saymazsak en temizi..
[emoji106][emoji106]
Zamanında zetorda zetor diye kabak tadı verdiniz, milleti bıktırdınız şimdi de elimde kalmadan sattım. Hayırlı olsun.
Allah razı olsun
Cx 105 in bildiğim eksi yönlerini yazayım.
1. Arka teker ile çamurluk arası mesafe çok az kışın ilaç ve gübre atma zamanı çok çamur topluyor. Çamurlu işleriniz var ise incelemenizi tavsiye ederim. Tarlaya gitmekte zorlanıyor.
2. Hararet sorunu oluyor tahmini radyatörde modifikasyon ile çözülür.
Tanıdığım bir abide var sadece bu ikisinden baya sikayetci. Selamlar
Çamurlu pek işim olmuyor senede toplam 10 gün anca çalışır sürüm ikileme ekim hararettede büyük ihtimal radyatör tıkalı olur ondan yapar
Hayırlı olsun zetor satışı.landini hakkında pek bi bilgim yok ama mc cormik hakkında pek iyi şeyler duymuyoruz.bir malın tutulduğunu anlamak için ikinciel fiyatlarına bakmak yeterli , aşşa yukarı belli eder, , bu gibi şeyleri alırken yarın satsam ne eder diyerek almak gerek , hayırlı akşamlar.
Kullananlar çok memnun yakıtının da bayağı düşük olduğunu söylediler birde 8 - 9 bin saatte anahtar vurulmamış motorlar gördüm benim baktığım 3.700 saatte eğer temizse bana sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum birde sahibi motorun edilmediğini söyledi sadece ot biçip tırmık çekmiş balya makinesinin önünde
Hayırlı olsun hakkınızda.
Bi ara sitedeki zetor paylaşımlarından etkilenip bende iyi niyetlendimdi almaya.
Allah'tan verilmiş sadakam varmışta mf 5445 nasip oldu.
Motor çok güzel çok güçlü fakat arka zayıf daha önceki sahipleri tarafından da çekiyor diye büyük ekipman takılıp ezilmiş olunca çalışma saati yükselince sorunlar çıkmaya başlıyor
Bitane uyanık vardı zetordan ticari cıkarım yok tamamen duygusal diyip zetor bayiliğini almıştı. Şimdi toz oldu ortalıktan[emoji16] Kaç kişinin ahını aldı allah bilir.
Sizede hayırlı olsun baki bey, ama neden sattınız anlamadım zaten zetor tank gibi dayanıklı, iki traktör gücünde çekiş gücüne ve yarısı kadar yakıta sahipti. Böyle mükemmel bir makineyi satmasaydınızda ömür boyu binseydiniz ne güzel
Allah razı olsun çeki çok süperdi yakıt da yok denecek kadar azdı bi yerini kıracak bozacak diye korka korka biniyorduk parça ve servis kayseride olan bi makineye binmeye karar verdim
Hayırlı olsun
Alacağınız traktörü biraz daha düşünün derim
Allah razı olsun bayağı bi araştırdım Landini bayiisine gittim orda bayağı sordum soruşturdum parça ve servis konusunda hiç sıkıntı olmadığını landiniyle aynı bantta üretildiği kalite olarak aynı olduğunu söyledi temiz kullanılmışsa yağ su filitre bakımı zamanında yap 20.000 saat kullanırsın dedi
CX105 özellikleri kağıt üzerinde iyi gibi görünüyor ancak yedek parça ve servis anlamında sıkıntısı olan bir traktör.
Bizim köye 5 yıl önce 2 tane 2. el olarak alındı.
Ilki ilk yıl sonunda satıldı.
2. ise hali hazırda kullanılıyor ancak kullanıcısı imkan olur olmaz en kısa sürede değiştireceğini belirtiyor.
Kayseride böyle bi sıkıntı olmadığını söyledi bayii
Ne zetordu be bi ara foruma giremez olmuştuk
neyseki son zetorda satıldı işin şakası tabi
Her iki markanında motor perkins sanırım ondan yana sıkıntı olmaz
Şanzıman ve arka akslar sanırım same ayarında italyan olmazı lazım iyide bilmiyorum
Büyük bir arıza yada parça sorunu yaşamazsınız
Bence Tek sorun ikinci el piyasalarının olmaması
Bana sıkıntı vermesin ikinci eli pek önemli değil sorunsuz olursa içesine kullanırım
Mccormick intercol radyatör konumundan dolayı çabuk tıkanıyor hararet yaptırıyor. Landini hakkında bilgim yok.
Ambardaki özışık galeriyi bilirsin abi önce deutz satardı şimdi Landini - MC bayiisi oldu bizim bölgede sorun olmayacağını söyledi
Hararette hangi motorda olursa olsa petekler tıkalıysa yapar
Bu fotosu olan ingiliz montaj bu modelin üretimi yok italyan montaj olan serisi olarak satılıyor. Bu xtraşift serisi gerçekten iddali perkins motora sahip.3 kademe powersfift şatil ileri geri olarak teknolojik bir traktor.hatta ulkemizde bu teknolojide uretilecek bir traktor 10 yil sonra anca satilir.Ama yedek parça ve servis sorun olur diye dusunuyorum.uzak durmak lazım.yagmurdan kaçıp doluya da dikkat etmek lazim.
Kayserideki bayii servisin hiç sorun olmayacağını söyledi yedek parça için de kocaeline fabrika kuruldu o yöndende sorun olmaz dedi
Birkaç sene önce arkadaş aldı. xtraşift 110 Luk her halde.aldigi Sene şanzıman yaptırdı.şu an hala kullanıyor.senelik yaklaşık 1000 dekar buğday eker.ben Ford 6610s peş peşe tarla sürmüştük.ford,ta 3 kulak pulluk.mcmikte 4 kulak pulluk. Akşam depoları fulledik petrolde .sadece 40 TL.fazla yakmıştı McCormick.sesiz çalışması.cekiste kendini hiç bozmuyordu.
Bayii 1.5 litreden fazla yakmaz diyor
Hayırlısı olsun.
Mc Cormick CX105, balyede kullanan abimiz traktörü bir yılda değiştirdi, balye makinesinde kullanmaya pek gelmiyor.
Motor ve şanzıman olarak gayet sağlamdır, fakat bakıma girdiği zaman ithal parçaların fiyatları da ithal oluyor.
C95 Max ve C90 Max modeli kullanan tanıdıklarımız var.Ne çıkarsa bahtımıza diyeceğiz.
Allah razı olsun aynen öyle euroyla geldiği için yerli den pahalı ama Zetordan alışkınız bi gösterge paneli 600 tl [emoji23]
hocam bizim komşumuzda da 2 tane cx85 var. farklı marka 3 tane daha traktörleri olmasına rağmen; cx'lerle 7 senedir, senede minimum 10 bin balya bağlıyorlar. cx105 mi balyaya gelmiyor acaba? Bakım ve parça maliyeti elbette avrupa traktörlerde yüksek oluyor. Bu da alıcının tercihine bağlı tabii ki.
İlkin Same Deutz John Deere bakınıyordum bu Landini - MCCORMİCK çok övdüler fiyat düşük özellik güzel yakınımda da 90'lık Landini kullanan bi abi var onun yönlendirmesiyle bu markayı bakınıyorum