Bu arada 130 ülkeye 1300000 demek her ülkeye 10000 adet satmak demek ki bu da bi başarısızlıktır hem dünyada 130 ülke varmıymış ya
Bu arada 130 ülkeye 1300000 demek her ülkeye 10000 adet satmak demek ki bu da bi başarısızlıktır hem dünyada 130 ülke varmıymış ya
1946 da üretilmiş nedense ben ismini burada duydum belki yaşım küçüktür ondandır ama kusuruma bakmayın sizler daha önceden böyle bir markayı biliyomuydunuz ???
Valla ben 1946 da fabrika acsaydim şu an dünyada biyerlere gelirdim misal erkunt 10 yilda nerelere geldi claas ta öyle
Mehmet abi konyaya selamlar.. ne yaptın zetor işini..
---
omerali.. bu 6441.. aslan parcası konyada bi garajda uyuyordu.. orda bulup aldık.. orda servis-bayi var..
---
celal..
erkunt 10 yılda 10. motoru kutladı.. yanlışım varsa ercan düzeltsin ayrıca üstünde "sadece kendini" ait ne var
erkunt 10 yılda 10. motoru kutladı.. yanlışım varsa ercan düzeltsin ayrıca üstünde "sadece kendini" ait ne var
Umut abi konuya yazmayacaktım ama yazmamı istemişin.
Erkunt Traktör Ülkemizin ilk ve tek yerli tasarım traktörü. Üretim ve lisans hakları Türkiyeye erkunta ait. Her hangi bir düzeltme işlemi için bir markadan onay almadan değişime gidebilecek marka.
Motor şanzuman yabancı markalara ait diyebilirsin ama o markaların da sonra yıllardır birçok traktör iş makinasına vs döküm aksam üreten traktörlere ayrıca yıllardır hidrolik kaldırıcı sistemi üreten markadır erkunt.
Döküm fab. sitesine gir orda müşteriler arasında senin zetorun adı da geçiyor acaba erkunttan ne alıyor ?
Ülkemizde Traktör sektörüne donanım seviyesi getiren traktörden beklenti seviyesini yükselten ve bir çok ilklere imza atan yerli bir markadır erkunt.
Bugün itibarı ile 34 bine yakın traktör üretilmiş olup kendi motor şanzuman tasarım ve üretme planları ve çalışmaları yapan firma ve 14 yılda geldiği nokta.
Ayrıca dışarı çıkınca kimse bilmez demişin de orda da adı ARMATRAC abi öyle desen ingiliz almanı vs bilir.
Biz ne kadar desekte sen inat ediyorsun abi. Bizim buralarda bi laf var tamam senin eşeğin erkek olsun derler senin gibi yapanlara (özür dilerim umut abi senden ve forum üyelerinden sözüm meclisten dışarı)
Bu forum sitesinin üyeleri erkuntu da beni de zetoru da seni de iyi bilir tanır hiç merak etme...
Tümosanı satıp KIYMET 90 LÜKS CRD DEUTZ MT alasım geldi gerçekten senin Erkunt sevdana hayran olmamak elde değil [emoji4]
14 yılda 34 bin adetse
1.300.000 adet için kaç yüzyıl lazım?
neyse saka bi yana erkunt a başarılar