iyi traktör gibi fakat bi kaç eksiği var gibi. Teypsiz olmaz ciftçeker manuel . ve arka kollar eski stil
Umut abi, zetorun kendi sitesinde 2900 cc motor olduğu yazıyor.Sen de 4200cc diyorsun kaç cc bu motor? Amacım senin bilgini çürütmek yada başka kötü bir amaç değil.Amacım sadece, buradaki bilgi karışıklığını gidermek.
Allah razi olsun.. söz vermiştim dün gezdirdim.. ufak olan çizgi film izlemişti Makine tv izliyo.. buyuk olanda bos bi yere giselim ben sureyim diyo...işimiz var hayirlisi
Tozsuz yerde izlemek daha iyi oluyorKepçe, Dozer, Eskavatör gördük mü, o tozun içinde bile, bekleyip izleyen bi ırkın ahfadıyız
en iyi, iyinin düşmanıdır.. iyinin iyisi vardır.. beğenmeyen yapar
sen yap boşver.. herkesi memnun etmek imkansızdır!
ben de öylesine doğaçlama yaptım olduğu kadar oldu.. katalog-brosurden bi yerde iyidir..
Umut bey sizin samimiyetinize yürekten inanıyorum, özelden yazdıgım gibi nasip er yada gec zetorcu kervanına dahil olcam.bilgiler için teşekkürler Allah razı olsun.Hacı abi.. almasan da bi dene gerçekten farklı olmasa bu kadar yormam kendimi..
Yalan yok.. makine mühendisi değilim.. ziraatciyim.. lakin cebimde ismakinasi-bicerdoverlik operatorluk dahil E sinifi dahil.. Ehliyette yazacak yer kalmadı.. var.
Fiilen de kamyon-kepce kullanıyorum.. piyasayı da yakinen takip ediyorum..
Sonuç.. abartisiz-yalansiz cekler gercekten sıradışı farklı bi makine yapmislar.. vesselam.
alinir-alinmaz-satilir-satılmaz orasını ticaretini bilmem