Zetor-Karışık Foto

Ynt: Zetor-Karışık Foto

1nci fotoğrafın 2 wersiyonu war bende al bak çok beğenmiştim arşiwime atmıştım...

Alttaki ilk olanı Çok fotojenik....Masaüstümde kullanıyorum...O derece yani... :)

Masaüstü ha.. Sen beni geçmişsin o zaman :)

Murat abi şu 7. fotoya bi alıcı gözle bak.. eski kasa klasik Zetor 50 galiba.. eski diyom ama halen faalleri var.. hatta İLK Zetor olan 1945-46 model Zetor-25 ' in bile halen faal çiftçi elinde olanları var, videolara bakınca..

1. fotoya gelince klasik kemikleşmiş Proxima uzay kasa bizim 90 ' nın kasa.. ama fotadaki ya Proxima Plus ya Power.. evet ÇOK orjinal aynen Zetor gibi..

Bugün Tata pikap çalışmadı 2 tona yakın.. Zetora takıp sanayiye götürürken özellikle denedim seri 5-6 ile kalktı yalnız deneme yapayım derken halatı koparttık Tataya bişey olur diye korktum, kalın zincir taktık :)

Kış vesilesiyle.. Bişey daha fark ettim Zetorun kaloriferi hamam mübarek:)

Abdullah hayırlısı diyelim..

Şu konuya bi baksana..

http://www.trakkulup.net/ciftci-muhabbetleri/ticari-tarim/

Zetorda ana renk kızıl kırmzı olsada ilk günden beri bi renk standardı yok.. canı istediği gibi takılmış, bilinenin normalin aksine!

Gelelim baştan 3. fotoya klasik Proxima 90.. bizimki :)

Dünyayı değil ayı-gezegenleri bile yeşertmiş, hey Allah ' ına kurban :)