Ben bilmiyorum da , Umut Özkan abim konuyu görünce fiyatını yazar..Zetor proxima power auto 100 serisinin fiyatı ortalama ne kadar acaba?
Direkt olarak watsapp da Fazlı beye sorsanız daha hızlı bilgi alırsınızZetor proxima power auto 100 serisinin fiyatı ortalama ne kadar acaba?
Zetor proxima power auto 100 serisinin fiyatı ortalama ne kadar acaba?
Navigasyon yalan söylüyor o zaman7 km/h hız ı bilmesek inanacaz 7 yle gittiğine...
Başkası da 50 cm'den götürsün o zaman amma bizimki gibi böyle sert toprak olsun yada böyle çamurda olabilir... Burdakiler böyle gidemiyor...bakı soyledıgınız kadar bır performans yok acıkcası baska bır 85 hp traktorde aynı gıder bosuna abartmayalım vıdyolar ıcın tesekkurler
Başkası da 50 cm'den götürsün o zaman amma bizimki gibi böyle sert toprak olsun yada böyle çamurda olabilir... Burdakiler böyle gidemiyor...
Hacı dayı tamam jxc kadar çekmiyo bizim motorlarımız kabul ediyoruz, karalama kampanyasına gerek yok...topragın neresı sert neresı camur tavlı bır toprakk ıste gayet guzell akıyor toprakk bır suan turkıyenın her yerınde topragın tavı super motoru tutmuyor bılee toprakk 85 hp bır taktor ıle gır tarlaya aynı gıderr gıdıpte erkunt 80 td 80 ı bulma 3 pıstoncularıı dısıne gore rakıp olsunn
Öyle bi motor burda yok şu an hep 75 - 80 hp onlarda süremiyor şu an benim gibi 50 cm değil 35 cm daldırsın yürümüyor onlar..topragın neresı sert neresı camur tavlı bır toprakk ıste gayet guzell akıyor toprakk bır suan turkıyenın her yerınde topragın tavı super motoru tutmuyor bılee toprakk 85 hp bır taktor ıle gır tarlaya aynı gıderr gıdıpte erkunt 80 td 80 ı bulma 3 pıstoncularıı dısıne gore rakıp olsunn
Hacı dayı tamam jxc kadar çekmiyo bizim motorlarımız kabul ediyoruz, karalama kampanyasına gerek yok...
Öyle bi motor burda yok şu an hep 75 - 80 hp onlarda süremiyor şu an benim gibi 50 cm değil 35 cm daldırsın yürümüyor onlar..
Hatta eve gelirken meydanda durdurup sordular biz süremedik çamurdan sen nasıl sürdün diye pulluğu gösterdim böyle sürdüm diye..
- Toprağa hiç acımıyorsun , dediler...
Abi benim karşılaştırmam çok zor çünkü kendi köyüm dahil civar köylerdeki en büyük 4x4 bendeki 8441, denginde motor yokkardesım jxc muhabbetı gecmedı bılee burda sen o kanıya nerden vardınn kı deseydım case 85c derdım yıne demem cunku adıl olmaz zetora karsı case commanraıl motor ne soyledık muadılı ıle karsılastırın gorelım ozaman dedık bız bos konusmuyoruz genc kardesım soyle cekıyor boyle gıdıyor demıyoruz kanıtı ıle ortaya koyuyoruz. sızde cıkın soyledıklerını kanıtlayın dıyorum bu kadar basıt
https://www.youtube.com/watch?v=45CkVOWelUU
https://www.youtube.com/watch?v=fhMRRtERT0c
https://www.youtube.com/watch?v=a8_jVLsuguo
bak bu vıdyoları ceken benım kıyaslamalarda ozellıkle esit ve adıl sartta olmasına cok dıkkat ettım sizde cekın boyle bır vıdeoda gorelımm sag olsun taner abı 65c ıle kafa tutu bakıye helal olsun dıyorum demekkı gozune kestırmıs 85 hp lık zetoru
Abi benim karşılaştırmam çok zor çünkü kendi köyüm dahil civar köylerdeki en büyük 4x4 bendeki 8441, denginde motor yok
Merkez ilçenin Hamzabey köyündenim abi, başımın üstünde yerin var abi herzaman beklerim [emoji4]bolunun hangı koyundesın kardesım bolu bize yakın ondan soruyorum yakınsak ınankı zetoru kullanmaya gelecem bızler burada tartısıyoruz konusuyoruz ama en ıyı motor kapının onundekı motordur
Merkez ilçenin Hamzabey köyündenim abi, başımın üstünde yerin var abi herzaman beklerim [emoji4]