Zetor 6421/Pulluk Testi/Bayburt

Ynt: Zetor 6421/Pulluk Testi/Bayburt

Güzel paylaşım ellerine sağlık ..
erzuruma bu modelleri gelmişti.
hepimiz ilkkez görmüştük.
ama satılmadan geri gitti sanırım.
Şimdiki gibi bilinseydi kesin alınırdı.

abi telefonun android veya ios işletim sistemine sahipse hız ölçer programları var onlardan birini yükleyip pulluk ile sürüm yaparken vites hızlarının ölçümünü yapabilirsin

pulluk aşırı derecede ayarsız sola iyice yatırmışsınız. videoyu sonuna kadar izledim Seri 4. vites demişsiniz ama bu traktör sanki bana takviye 3 hızı ile gidiyor gibime geldi yoksa göz sorunu sadece bendemi var :S

UÖZKAN.77 link=topic=75966.msg897770#msg897770 date=1402086578' Alıntı:
kardeş telefonumu görsen bu dediğine kendin bile gülersin.. sadece telefon o kadar :)
o zaman bu dediğim kriterlere uyan bir telefon sahibi bul abi hızını ölçmek için :) nobran nickli arkadaş haklı banada yavaş geldi ttraktörün hızı erkunt un veya tumosan in takviye 3 ü gibi

onu ölçersen daha bilinçli bir şekilde bilgi paylaşımı yapmış olursun abi ve bizde ona gore yorumlar yapariz iyi veya kötü

Güzel Paylaşım Umut Abi Pulluğu Gereğinden Fazla Yatırmışsın, 90lıkla Sürüm Yaptığın Videoda da Öyleydi Pulluk... Düzeltsen Bi Vites Daha Düşersin Emin Ol... Bir de Bu Seri 4 İşi Anlaşılan Herkesin Kafasını Karıştırdı, Sende Vites Hız Çizelgesi Varsa Ona Göre Yorum Yapmak Daha Dogru Olur :)

bizim olaydan biraz da.. motoru hem denensin diye hemde bilelim diye cüzi paralara kiralıyoz.. pulluk bizde yok.. vatandaşta motoru bizden pulluğu bulduğu yerden alınca.. ne bulursak onu takıyoz.. :)

şimdi hem pulluk hemde hız ölçer lazım gibi..

Benim kaldigim ulkede,Norvec, daha once zetor traktor satan bir arkadasim var..
Simdi Mc cornik ve mf bayisi..
Zetor burda fiyat olarak diger traktorlerden cok daha ucuz..
Nasil bir traktor diye sordum, az paraya cok is diye cevap verdi..
Cekis konusunda sizi teyit ediyor..Cok fazla para odemek istemiyorsan ve parcasi ucuz bir traktor istiyorsan alinabilecek en kaliteli troktordur diyor..

Osman Musaogullari link=topic=75966.msg897846#msg897846 date=1402090515' Alıntı:
Benim kaldigim ulkede,Norvec, daha once zetor traktor satan bir arkadasim var..
Simdi Mc cornik ve mf bayisi..
Zetor burda fiyat olarak diger traktorlerden cok daha ucuz..
Nasil bir traktor diye sordum, az paraya cok is diye cevap verdi..
Cekis konusunda sizi teyit ediyor..Cok fazla para odemek istemiyorsan ve parcasi ucuz bir traktor istiyorsan alinabilecek en kaliteli troktordur diyor..
kira saat hesabımı dekar hesabı mı?

Kira derken eger traktor kirasini kast ettiyseniz saat hesabi..Ama yapacagi ise gore saat ucreti degisiyor..Agir islerde pahali hafif islerde daha ucuz kira..

abi sanki seri 4 değil gibi geldi bana agır gidiyo ya gaz fazla vermemiş bilemedim ama agır gibi geldi bana bizim zetor seri 4 le peşinden koşman gerekir.

Abartacak bişi goremiyorum seri 4 dıyorsun ama diğer motorların 1. vitesı gıbı gıdıyor bu yolda nasıl gıdıcek eger bu hızda gıdıyorsa cok yakar 5 para etmez

Güzel paylaşım Seri 4 ile cekıyor deyince baya bı hızlı gıdıyor sandım ama fıat 8+2 sanzumanların takvıye 4 u gıbı geldı hızı Fiatların Serı 1 inden yavas....Bırde arkadasların dedıgı gıbı pulluk cok kasıyor Gercı sızler daha bilirsiniz ama En basıt ayar hıdrolık kol askılarını merkezlerinden olcup her ıkısınıde esıt uzunluk yaparsanız ortakoldan basıt surum ayarını saglarsınız hem motoru tutmaz hem guzel surum olur....Tesekkurler paylasım için....

hız tablosunu yada hız ölçerle testini bulunca atarım..

diğer motorların seri 1 ' inden her durumda hızlıdır ama 6 ile 30 km yapıyo sonuçta.. ki burda bu pulluğu 60-70 bg 4x4 lere takıyorlar onlarda seri ile de gitmiyolar..

Öncelikle bi düzeltme pulluğun sahibine bugün ulaştık bizim 4/111 dediğimiz pulluk 4/8 imiş..

Yakarı da tam ölçememişler ama;

3 parça.. 50 dekar yeri 530 liralık mazotla sürdüm diyo.. yaklaşık 20 km köye gidiş dönüş ve 10-15 km tarlalara gidiş dönüş dahil.. hepsi içinde..