Videodaki arkadaş 4 lü 10 numara pulluk 64 beygir zetor diyo ama yanlış biliyo herhalde...Yer sert degil ama motorda 62 bg.. pulluk 4-12..
Fatih.. zetorun tanıtım/pazarlama cok zayıf.. bu Cek ler eski gomünist.. tanıtım/reklam diye bişe yok sözlüklerinde
Acıgı zetor kullanıcıları kapatmaya calisiyo iste böyle böyle..
Yer sert degil ama motorda 62 bg.. pulluk 4-12..
Fatih.. zetorun tanıtım/pazarlama cok zayıf.. bu Cek ler eski gomünist.. tanıtım/reklam diye bişe yok sözlüklerinde
Acıgı zetor kullanıcıları kapatmaya calisiyo iste böyle böyle..
Bu kadar mükemmel, mühendislik harikası bir motoru gomünist diye yaftaladınız kullanan arkadaşın zetor derken sesinde bir heyecan var. Bağımlı olmuşlar artık diğerleri çöp bi zetor var... şaka bir yana bezdik artık gerçekten. Ne güzel bi süredir zetor görünmüyodu yine başladınız. Birisi paylaşıyo diğer zetorcular övüyo yani kendiniz çalıp oynuyorsunuz. Alınmayın lütfen kırmak istemem ama bıktık artık
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zetor kullanıcısı olarak durumdan bende rahatsızım. Paylaşım yapmaktan çekiniyorum artık tarafsız bir paylaşım da yapacak olsam forumca bıkkınlık verdi...Bu kadar mükemmel, mühendislik harikası bir motoru gomünist diye yaftaladınız kullanan arkadaşın zetor derken sesinde bir heyecan var. Bağımlı olmuşlar artık diğerleri çöp bi zetor var... şaka bir yana bezdik artık gerçekten. Ne güzel bi süredir zetor görünmüyodu yine başladınız. Birisi paylaşıyo diğer zetorcular övüyo yani kendiniz çalıp oynuyorsunuz. Alınmayın lütfen kırmak istemem ama bıktık artık
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.