ZEOLİT NEDİR ?

Ynt: ZEOLİT NEDİR ?

şerefli1 link=topic=38631.msg751200#msg751200 date=1370694291' Alıntı:
demekki deneyen meneyen yok yani işe yaramaz bişe en güzeli yapraktan gübrre bence

Yok abı bız denedık de sonuc aldık topraga attıgın gubrenın bıtkı tarafından hemen alınmasını saglıyor yanı sole 3 ayda alıcaksa bıtkı o gubreyı zeolıtı atınca 1 ay alıor işe yaramaz deme sop-*-sa ben deneyen var mı baska dıye merak ettım ondan sordum yoksa verdıgı sonuclar guzel ozellıkle kuraklık olan bolgelerde topragın kurak almasını onluyor. anlş-*s ok-*-s

Ynt: ZEOLİT NEDİR ?

klinoptilolit kullananlar uzun süreli deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

*Dekara kaç kilo attınız? Yüzde kaç saf mineraldi ve nasıl bir karışımla uyguladınız?
*Su tutma ve gübrenin ziyan olmasını engellemesinden mütevellit verim artışı oldu mu?
*klinoptilolit suyla erimeyen bir mineral olduğuna göre, bir araziye bir kere uygulamak yeterlidir sanırım;
peki ilk yıllar verime etkisi vardı ama şimdi azaldı yada yok oldu gibi bi durum var mıdır?