Tecrübe ile sabit biz ektik olmadı ekmeyin arkadaşla yapmayın
Tecrübe ile sabit biz ektik olmadı ekmeyin arkadaşla yapmayın
Nasıl yani 3 günden sonra mı ekilebilir?anlayamadım
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zehirler derken çimlenmemi olmaz yoksa gelişmemi göstermez veya çıkıştan sonra besin elementi eksikliği yüzündenden kesilmemiş olur.Biz hiç denemedik denemeyi düşünüyorduk.boşuna denemeyelim o zaman madem tecrübe edilmiş!!
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korunga ekili yerler icin de ayni durum geçerli midir?Bir çeşit savunma sistemi başka bir tohumu öldürerek çimlenme olmaz köküne yakın 5cm civarı bu etki görülür
Ertuğrul Bey meslektaş mıyız yoksa Ziraat Mühendisi misinizOlmaz arkadaşlar çünkü yonca kökünde salgılanan allopatik etkiye sahip hormon sadece yonca değil tüm bitkilerin ölümüne sebep olur sadece derin sürümden sonra en az 3 gün sonra etkisi kalkar bu hormonun tamamen doğada kendini korumak için kullandığı rekabet sistemidir
Ertuğrul Bey meslektaş mıyız yoksa Ziraat Mühendisi misiniz
Korunga ekili yerler icin de ayni durum geçerli midir?
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Serdar bey ziraat müh. Sizdemi müh.
evet ben de ziraat mühendisiyim ama çiftçilik yapan bir ziraat mühendisiyim.
2010 akdeniz üniv. bitki koruma böl.
Memnun oldum bende ATA UNİ zootekni bölümü Mezunu. Hayvan besleme yüksek lisan öğrencisi benimde çiftliğim var tarımlada uğraşıyorum. Erzurumdayım
ben de çok memnun oldum ben de memleketimdeyim. muğla da tarım ile uğraşıyorum.
çok teşekkür ederim sağolunBol bereketli günler dilerim [emoji106]
Tesekkur ederim Ertuğrul. 2 parca korunga yerine fig ekecez onumuzdeki hafta.Korungada böyle bir durum söz konusu değildir
[MENTION=5037]ertuğrul[/MENTION]-25evet ben de ziraat mühendisiyim ama çiftçilik yapan bir ziraat mühendisiyim.
2010 akdeniz üniv. bitki koruma böl.
[MENTION=5037]ertuğrul[/MENTION]-25
mühendis beyler..
daha bize selamda vermezsiniz..
iyiki varsınız..