Aynen başarılı bir çalışma olmuş. Güle güle kullanın. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim..
Aynen başarılı bir çalışma olmuş. Güle güle kullanın. Kolay gelsin.
Sizin toprağınız kazık çakma işne müsait sanırım. Biz önce deliği delip sonra direğin etrafına döşediğimiz taşları vurarak sıkıştırmayınca yapamıyoruz.Teşekkür ederim..
Sizin toprağınız kazık çakma işne müsait sanırım. Biz önce deliği delip sonra direğin etrafına döşediğimiz taşları vurarak sıkıştırmayınca yapamıyoruz.
Sivri bir demir ile yol yapmak gerekir..daha sonra belki çakılabilirBizde taşlı olduğu için çakamıyoruz
Vallahi helal olsun. Sen yapmıştın sanırım. Gercekten güzel olmuş daha çok iyileştirme yapacağına eminimYalız olduğum için bu kadar çekebildim kusura bakmayın..
Vallahi helal olsun. Sen yapmıştın sanırım. Gercekten güzel olmuş daha çok iyileştirme yapacağına eminim
Harici pompayla daha iyi olabilir belki. Yada büyük iş makinelerinde ki beton kırma aparatıyla da çakılabilir onun mantığını çözebilsek oda iyi iş çıkartırdı.Vallahi helal olsun. Sen yapmıştın sanırım. Gercekten güzel olmuş daha çok iyileştirme yapacağına eminim
Eksikler çalıştıkça belli olur. Çalıştıkça iyilestirme yapılacağına eminim. Buyuk firmalar bile deneyerek kendini düzeltiyor. Cok takdir ettim dogrusuHarici pompayla daha iyi olabilir belki. Yada büyük iş makinelerinde ki beton kırma aparatıyla da çakılabilir onun mantığını çözebilsek oda iyi iş çıkartırdı.
https://youtu.be/emmahIEnvC8
Burda darbeli matkabın çalışması var. Senin elinden bu işler geliyor. Bunu yapabilirsen daha hızlı işleyen bir sistem kurabilirsin.
Bu yaptığına laf etmek gibi bir derdim yok ustam yanlış anlama.
İki tesirli, akumulatör ?? AnlamadımKullandiginiz hidrolik silindir hangi tip ? Tek tesirli, iki tesirli, akumulator hangisi ?
Tek tesirli silindir sadece iter.
Cift tesirli hem iter hem ceker.
Akumulator, icerisinde bulunan yay sayesinde ileri giderken itelemez, cekic gibi darbe vurur, cok cabul gider ve sanki baltoz gibi vurur geri toplanirken yavas hareket eder.
Cakma islemi icin bu yayli tip, akumulator denenler uygundur, cok az fiyat farki vardir.
Diger silindir kaziga dayanir ve surekli iter, akumulator balyoz gibi vurur.
Yay sayesinde kurulu durumda oldugundan yani enerjiyi biriktirmis durumda oldugundan akumulator denir.
Silindiri aldiginiz yere sorarsaniz, makinanizi gelistirebilir ve satabilirsiniz, hayirli olsun.