Abi belli tabiki.Fiyat ve kullanim dozlari ne olacak belli oldumu
Dekara 400 ml uygulanacak.
Dekar maliyeti 4 TL olacak.
Abi belli tabiki.Fiyat ve kullanim dozlari ne olacak belli oldumu
Sakla samanı gelir zamanı demişler agam. göndeririz yenilerden.Hayırlı olsun ağam elimde 6bidon humikcan var yeni ürünle takuz edek mi [emoji16]
Bana sat ben alırım [emoji3]Hayırlı olsun ağam elimde 6bidon humikcan var yeni ürünle takuz edek mi [emoji16]
Hacı sen Erkandan alBana sat ben alırım [emoji3]
Sağolasın Dostum.Doğancığım ben de isim önerisinde bulunayım o zaman
İlla can olacaksa mercan yok farklı bir isim düşünüyorsan semih ya da eş anlamlısı cömert derim.
Sağolasın biladerim. Ankete bunida ekleyeceğim. Artık karar verecez.Bi öneri de benden olsun biraderim EcoCAN veya Türkçe olsun dersen EkoCAN olabilir Ekonomik ekolojik dengeyi düşünen doğal tarzında Bide bunu pancarda denemek lazım mayıs ayında 3 5 bidon alalım
Değerli Üyelerimiz,
Eskisi kadar sitede faal olamasakta bizler buradayız ve her daim takipteyiz.
Gelelim konumuza.
Yeni ürünümüzün çalışmaları hayırlısıyla bitti. Artık ruhsat vs gibi işlemler kaldı.
Sizlerde bilirsiniz üretmiş olduğumuz HUMİKCAN adlı ürünün isim babası Trakkulüp idi.
Yeni ürünümüzün de isim babasının yine Trakkulüp olmasını istiyoruz. Sizlerin dahiyane fikirlerine ihtiyacımız var.
Gelelim yeni ürüne. Bu ürün tamamen yapraktan uygulamak için özel olarak formülüze edildi.
Bazı arkadaşlar bilir 2 sene boyunca adından söz ettiğimiz ürünümüz bu seneye kısmetmiş.
Bu üründe;
* Fulvik Asit,
* Hayvansal Menşeili Amino Asit,
* Protein,
* Organik Karbon,
* Organik Azot,
* Organik Fosfor,
* Potasyum,
* Fosfor,
* Amonyum Azotu,
* Kükürt,
* Çinko,
* Bakır
olacaktır. Içerik olarak ve yüzde olarak yine alanının en iddialı ürünü olacak nasipse. Humikcanın kalitesi ne ise buda onun gibi kaliteli olacaktır.
Değerli fikirlerinizi, desteklerinizi bekliyor olacağız.
Saygılarımızla
Seyhan Kimya
Doğancan Seyhan Ekli dosyayı görüntüle 33672Ekli dosyayı görüntüle 33673Ekli dosyayı görüntüle 33674
Allah razi olsun kardesim. Sağolasın. Ekleyeceğim.Merhabalar abi allah kolaylık versin ilk ürününde hümik asitten dolayı hümikcan koymuştunuz adını Sanırım. Bunun içinde bunun ismi böyle olabilir müşteriye hitap eder diye düşünüyorum.
Bakırcan
Procan
Azotcan olabilir [emoji1]
Sağolasın abim.Hayırlı uğurlu olsun allah yolunuzu açık etsin
Sağolasın abicim. Ankete ekleyecem.Hayırlı uğurlu olsun Doğancan Abi, ürün portföyünü geliştirmen güzel hayırlara vesile olsun inşallah
İsim önerisi olarak fulmixCAN düşündüm
Değerli Üyelerimiz,
Eskisi kadar sitede faal olamasakta bizler buradayız ve her daim takipteyiz.
Gelelim konumuza.
Yeni ürünümüzün çalışmaları hayırlısıyla bitti. Artık ruhsat vs gibi işlemler kaldı.
Sizlerde bilirsiniz üretmiş olduğumuz HUMİKCAN adlı ürünün isim babası Trakkulüp idi.
Yeni ürünümüzün de isim babasının yine Trakkulüp olmasını istiyoruz. Sizlerin dahiyane fikirlerine ihtiyacımız var.
Gelelim yeni ürüne. Bu ürün tamamen yapraktan uygulamak için özel olarak formülüze edildi.
Bazı arkadaşlar bilir 2 sene boyunca adından söz ettiğimiz ürünümüz bu seneye kısmetmiş.
Bu üründe;
* Fulvik Asit,
* Hayvansal Menşeili Amino Asit,
* Protein,
* Organik Karbon,
* Organik Azot,
* Organik Fosfor,
* Potasyum,
* Fosfor,
* Amonyum Azotu,
* Kükürt,
* Çinko,
* Bakır
olacaktır. Içerik olarak ve yüzde olarak yine alanının en iddialı ürünü olacak nasipse. Humikcanın kalitesi ne ise buda onun gibi kaliteli olacaktır.
Değerli fikirlerinizi, desteklerinizi bekliyor olacağız.
Saygılarımızla
Seyhan Kimya
Doğancan Seyhan Ekli dosyayı görüntüle 33672Ekli dosyayı görüntüle 33673Ekli dosyayı görüntüle 33674