yeni tümosan 82 80 dt aldım kullanım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Ynt: yeni tümosan 82 80 dt aldım kullanım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

KONYALI ALİ link=topic=27995.msg232927#msg232927 date=1260206550' Alıntı:
insan ulaşamayınca böyle yorumları normal karşılamak lazıım.
yaşa aga cok doğru söyledın mazot dusmanı motormus bızımkı nıye deıl turbo tumosanlar super

nforcer link=topic=27995.msg232924#msg232924 date=1260206349' Alıntı:
sana xl gelir abi bu..sana bunun 1-2beden küçüğü lazım :) yolda gessen mazot yetişmez buna...ama 65-80 olur...
xl ne kı ona xxl gelır :D

niye psikolojik baskı altına almaya çalışıyorsunuz.benim tümosunu sevmeme hakkım yokmu.tümosan kötü bir traktör dedim mi ki saldırıya geçiyorsunuz..sadece sevmiyorum dedim.bu benim en doğal hakkım.sizleri aklıselim olmaya davet ediyorum...

ali_kockaya link=topic=27995.msg232953#msg232953 date=1260209357' Alıntı:
niye psikolojik baskı altına almaya çalışıyorsunuz.benim tümosunu sevmeme hakkım yokmu.tümosan kötü bir traktör dedim mi ki saldırıya geçiyorsunuz..sadece sevmiyorum dedim.bu benim en doğal hakkım.sizleri akıl ve selamete davet ediyorum...
biz zaten akıl we selametliyiz....zorla sew de demiyoruz...her kezin kendi fikridir..ama sizin askı altına alındığınızı düşündüren şey ne???

ali_kockaya link=topic=27995.msg232953#msg232953 date=1260209357' Alıntı:
niye psikolojik baskı altına almaya çalışıyorsunuz.benim tümosunu sevmeme hakkım yokmu.tümosan kötü bir traktör dedim mi ki saldırıya geçiyorsunuz..sadece sevmiyorum dedim.bu benim en doğal hakkım.sizleri aklıselim olmaya davet ediyorum...
bılmeden konusuyosun bu traktor mazot dusmanıysa obur traktorler 2 saatte depo bıtırır

her traktörün kendine özgü iyi yada kötü yönleri vardır elbet.bu traktörün verimli olması için cüssesine göre ekipmanlar olması lazım bence...

nforcer link=topic=27995.msg232955#msg232955 date=1260209460' Alıntı:
biz zaten akıl we selametliyiz....zorla sew de demiyoruz...her kezin kendi fikridir..ama sizin askı altına alındığınızı düşündüren şey ne???
cewap bekliyorum...

hayırlı olsun güle güle kullan

yani şunu demek istiyorum.dostça yaşamak için birbirimizin görüşlerine tahammül etmek zorundayız.kimi masseyi beğenir kimi fiatı yada tümo yu ......bir traktör markası bugün ayaktaysa onu beğenen bir kitle mutlaka vardır.traktör kulüp te bu bir klasik.
kalkıpta adamın traktörüne övgüler yağdırmazsan adamla papaz oluyorsun...ama ben biraz farklıyım.bütün traktör marka ve modellerine eşit uzaklıktayım.eğriye eğri doğruya doğru derim.tümosan güzel bir traktör.ama satın almaya gelince başka.
bende üniversal var.eleştirilere açığım...

ben zaten görüşlerinize saygı duyuyorum...benim için işimi gören her marka iyidir..bu jd olsun mf olsun nh,tümo,steyr fark etmez...hepsinin ayrı güzel yönleri war....ben sadece baskı altına alındığınızı düşünmenize anlam weremedim...

büyüklerimize karşı bi saygısızlığımız yok.....tek sorun karşıdakini anlayamama yada bilerek yanlış anlama...

Kofalcalımuhammet , seni uyarıyorum.Karşında senden yaşça büyük bir insan var.Konuştuğun kelimelere dikkat et ve kimseye traktörünü zorla sevdirmeye kalkma!..Anlatırsın.Beğenen ilgilenir gider alır...Beğenmeyen ilgilenmez,sevmez...
Ali abi sende İsmail ' i yanlış anlamışsın galiba...Seni baskı altına almak istememiş...

Neyse arkadaşlar konu başlığına uygun mesaj yazmayanların mesajları silinecektir...Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim...

KONYALI ALİ link=topic=27995.msg232850#msg232850 date=1260198757' Alıntı:
heaplı almışın ya şu motorun resmini atta bi bakalım.çokmu yıpramış yoksa??
fotoları en kısa zamanda fotoğraflar bölüme yüklerim inşallh ne yıpranması yaww çizik yok makinede:)

ismail_42 link=topic=27995.msg233007#msg233007 date=1260216668' Alıntı:
fotoları en kısa zamanda fotoğraflar bölüme yüklerim inşallh ne yıpranması yaww çizik yok makinede:)
İsmail traktörün hayırlı olsun...Fotoğraflarını çekerken kabin içinden veya dışardan özellikle bilmediğin yerlerin fotoğraflarını çek.Ayrıntılı şekilde anlatırım ben sana...

_FaTıH_ link=topic=27995.msg233031#msg233031 date=1260219463' Alıntı:
İsmail traktörün hayırlı olsun...Fotoğraflarını çekerken kabin içinden veya dışardan özellikle bilmediğin yerlerin fotoğraflarını çek.Ayrıntılı şekilde anlatırım ben sana...
tmm başkan garjda garaja gidince çekecem yardımlarınız için tşkkler.