Yeni traktorumüz

IMG-20171227-WA0003.jpgIMG-20171227-WA0003.jpg

Öcelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Daha önce bende bunun 2000 modelini kullandım iyi güzel ve sağlam makina. Bunların tek kusuru hepsinin deyil tabi bağımsız hidrolikli olanlarının ön takımı zayıf. Ön sport u kırabiliyor. Benimkide iki defa kırdı bir kere değiştirdim. Kronik sorunu buymuş bunların.
Sizin başınıza gelmez inşaallah.

Öcelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Daha önce bende bunun 2000 modelini kullandım iyi güzel ve sağlam makina. Bunların tek kusuru hepsinin deyil tabi bağımsız hidrolikli olanlarının ön takımı zayıf. Ön sport u kırabiliyor. Benimkide iki defa kırdı bir kere değiştirdim. Kronik sorunu buymuş bunların.
Sizin başınıza gelmez inşaallah.
Sağolun teşekürler ön sport dediğiniz ustden alta doğru inen milmi

Yok. O milin bağlı oldugu üzerindeki pik dökümlü olan yer.
Şöylede diyebilirim hidrolik direksiyon pompasının bağlı olduğu pik den yapılmış doküm yer. Açıklayıcı oldumu bilemem.

Bu on çanak neresinden kırılıyor bu
Bu na sen ön çanak diyosun ustalar sport diyor vs. Resimden gösteremem ama hidrolik silindirin tekerlere yön hareketi aktaran bağlantısı var. Orada ince bir pim var o pimi kestiği zaman farkedemezsen işte o zaman sport u kırıyor. Bizim burada bildiği 98/99/2000 modelli 285 ve 65 lerde bu problem vardı.