Sağolun ALLAH razı olsunHayırlı olsun Allah utandırmasın evinize bereket getirsin.
Sağolun ALLAH razı olsunHayırlı olsun Allah utandırmasın evinize bereket getirsin.
Sağolun ALLAH razı olsunHayirli olsun, kazasız belasız kullan.
Sağolun ALLAH razı olsunHayırlı olsun
Amin Sağolun teşekkür ederimHayırlı olsun iyi günlerde kullanin
Sağolun ALLAH razı olsunHayırlı olsun
Öcelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Sağolun teşekürler ön sport dediğiniz ustden alta doğru inen milmiÖcelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Daha önce bende bunun 2000 modelini kullandım iyi güzel ve sağlam makina. Bunların tek kusuru hepsinin deyil tabi bağımsız hidrolikli olanlarının ön takımı zayıf. Ön sport u kırabiliyor. Benimkide iki defa kırdı bir kere değiştirdim. Kronik sorunu buymuş bunların.
Sizin başınıza gelmez inşaallah.
Sağolun teşekürlerHayırlı olsun. Güle güle kullanın...
Bu deyil. Resmini bulabilirsem ben buraya yüklerimEkli dosyayı görüntüle 22413 bu parçamı acaba
Bu milin radyatörün orda olan hidrolik silindirin oraya takılıyor bide milin diyer ucunda rot başlarının takıldığı parca varBu deyil. Resmini bulabilirsem ben buraya yüklerim
Bu on çanak neresinden kırılıyor buEkli dosyayı görüntüle 22414
Benim dediğim bu
Bu na sen ön çanak diyosun ustalar sport diyor vs. Resimden gösteremem ama hidrolik silindirin tekerlere yön hareketi aktaran bağlantısı var. Orada ince bir pim var o pimi kestiği zaman farkedemezsen işte o zaman sport u kırıyor. Bizim burada bildiği 98/99/2000 modelli 285 ve 65 lerde bu problem vardı.Bu on çanak neresinden kırılıyor bu