Yeni Traktörümüz Erkunt 110

Ynt: Yeni Traktörümüz Erkunt 110

volkan hayırlı olsun .senide kaptırdık ergutculara ..

Hayırlı olsun kardeşim. Yerli tercihte en iyi seçimi yapmışsınız. Buralarda çamurda sürümlerde Erkunt un üzerine traktör çıkamadı. Bu güne kadar bildiklerini unut, STEYR e ait bir şanzıman,difransiyel ve hidrolik kullandığını,artık yerli bir STEYR in olduğunu unutma. :)

hayır olsun...(3.105 bi kamyonu çekemedi die hemen satmışın) )))

Hayırlı olsun Volkan Allah (c.c) kazadan beladan nazardan korusun haşmetin paylaşımlarını bekliyoruz

hayırlı ugurlu olsun volkan . ben seni erkunt sewmiyo die biliyodum :) mf u sewiyodun geneldede nerden estiyse bu değişiklik neyse ALLAH utandırmasın.

Hayırlı olsun Volkan. Allah kaza bela vermesin inşaallah. Yanlız deneme konusunda acele etmeseydiniz keşke o çamurdan kolay kolay kurtulamaz o traktör :D

gokhanozkan link=topic=60733.msg666641#msg666641 date=1355701423' Alıntı:
volkan senin haşmet şabanın 6460 ı çeker.o 125 beygir ama beygirlerin çoğu midilli ;D erkuntun beygiri arap beygiri ;D
şaban bu iş kuzuyla olmaz.kuzuyu her zaman yeriz.volkan çekerse mf yi yakıyonmu sen onu söyle ;D
midilliler öncelikle seni kovalasın.BAZEN SENİ ANLAMIYORUM EN YAKIN ARKADAŞIM MI YOKSA EN YAKIN DÜŞMANIMMISIN BELLİ DEGİL motor yakmaya gelince de yakmayan yumuşak olsun hodri meydan