Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bizde geçen sene 1019 saatte aldık
Kaç model sizin ki
Ekli dosyayı görüntüle 36898
Merhaba, mahsuru olsa ne kadara aldınız aynı traktörden almayı düşünüyorum. Fiyat araştırması içerisindeyim
2012 nasıl traktördür pekiHayırlı olsun kazasız belasız kullanın bizde geçen sene 1019 saatte aldık
Kaç model sizin ki
Ekli dosyayı görüntüle 36898
53000 bine biz aldık ama masraf yağ falan 55.000 bini bulduMerhaba, mahsuru olsa ne kadara aldınız aynı traktörden almayı düşünüyorum. Fiyat araştırması içerisindeyim
2012 nasıl traktördür peki
bügün kepçeyle calistik biraz bana da az gibi geldi daha bir tek kepçe kullandık ama yakıt çoksa yandık biraz vites gecisleri ses yapıyor galiba dimiBizde çok kullanmadık
Köten , kültivatör çektik
Yakıt bana fazla gibi geldi
4&14 köten ve 15 li şaşe de 13 lü kültivatör , 22 ve 28 ki goble kullandık
Ama Maşalllah çekmem demiyor
Usta da söyledi yeterki gaz ver dedi
Devirsiz ken boğulma yapıyor
286 gold da var bizde o Maşalllah tövbe böyle boğulma falan yapmıyor
Sizin direk sorularınızı alayım bn ona göre cevaplar vereyim
sizinkisi kaç modelbügün kepçeyle calistik biraz bana da az gibi geldi daha bir tek kepçe kullandık ama yakıt çoksa yandık biraz vites gecisleri ses yapıyor galiba dimi
bügün kepçeyle calistik biraz bana da az gibi geldi daha bir tek kepçe kullandık ama yakıt çoksa yandık biraz vites gecisleri ses yapıyor galiba dimi
Bizde çok kullanmadık
Köten , kültivatör çektik
Yakıt bana fazla gibi geldi
4&14 köten ve 15 li şaşe de 13 lü kültivatör , 22 ve 28 ki goble kullandık
Ama Maşalllah çekmem demiyor
Usta da söyledi yeterki gaz ver dedi
Devirsiz ken boğulma yapıyor
286 gold da var bizde o Maşalllah tövbe böyle boğulma falan yapmıyor
Sizin direk sorularınızı alayım bn ona göre cevaplar vereyim
bügün kepçeyle calistik biraz bana da az gibi geldi daha bir tek kepçe kullandık ama yakıt çoksa yandık biraz vites gecisleri ses yapıyor galiba dimi
Pompa enjektör ayarı yaptırdınız mı? İleri geride ses yapma genelinde var 2015 klasik 2017 kompozit kasa kullandım ikisinde de ileri geri ses yapıyor. O yönden sorun olarak görmeyin kronik bir durum. Aklıma gelmişken sorayım sert frenleme yaptığınızda ses yapıyor mu?
bizimkisinin cekısi guzel ama vitesleri ses yapıyor ne olabilir sebebiYakıtı idealdir, şüpheniz olmasın. Yakıtı yüksek veyahut performansında düşüklük olursa bir pompa enjektör ayarı yaptırın yakıt düşer çeki artar
bügün tarla sürmeye gittiğimde vites gecisleri çok zor ve çok aşiri derecede ses yapıyordu neyden olur pzt günü göstericem ustaya
ses yapıyor ileri geride gecis iyi ama ses yaparak geciyor sadece ileri geri vites kolunda var sorun gart gurt ediyor geciyor bazen hiç yapmıyor büyük sorun yaratmaz inşallahMotorun altında vitesleri tutan somunlar var onlar sıkı ise zor geçer Hocam
bizimkisinin cekısi guzel ama vitesleri ses yapıyor ne olabilir sebebi
atmada yapıyor arada vs kolu boşa geçiyor ama 1234 vitesinde sorun yok ay falan var diyorlar öyle bir sey olmaz herhaldeDebriyaj tam ayırmıyor olabilir, pedaldan alt bağlantı noktası arasındaki çubuktan bi ayar yapın. Harici olarak vites kollarında boşluk var mı birde onu kontrol edin, bu ikisinden başka bir aksaklık gelmiyor aklıma. Anladığım kadarıyla sadece geçişlerde problem var vitesten atma vb yapmıyor