Teşekkürler zaten kış çalışmasa bahara çıkamaz [emoji4] bakacazHayırlı olsun abi güle güle kullan.4700 serisi commonrail motor kış aylarında Erzurum şartlarında iyi çalışır.
Hayırlı olsun 200000 türk lirası iyi para maşallah rabbim ödeme gücü versin.4709, 285'i aratmaz hani.
Hayırlı olsun,senin adına çok sevindim Ertuğrul, bu aralar 4700 ü takipteyiz, fakat benim gönlum 5400 yüksek kaputlardan yana.
Hayırlı uğurlu olsun Allah ödeme gücü versin o paralar verilmişken 3piston yerine biraz para farkıyla şöyle bi önden kepçeli Massey Ferguson 5430 dyna4 92hp 4piston olsaydı daha iyi seçim olmamıydı
Allahrazıolsun teşekkürler2. el harika 5400ler vardı.. Çok paraya mâl olmuş Allah ödeme gücü versin İnşallah..
Saol İzzet abiHayırlı olsun kardeş, Allah bol kazanç versin
Canın var olsun teşekkürler Harun abiCanım hayırlı olsun
İnşAllah bakacaz artık yılda 285 1500 saat çalışıyordu buda aynı işi görecekHayırlı olsun fiyatta tuzluymuş ama doğru kullanımda motor ömrü çok iyiymiş. 5400 serisinin fiyatını sordun mu
Ne zaman istersen ara Yusuf abi [emoji4]Hayırlı olsun Ertuğrul..
tatlısını ne zaman yiyeceğime ben karar verir seni ararım
Teşekkürler Fatih abiHayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Oguzhan orjinal ile sonradan atma bir olmuyor işte yağ kaçağı orjinalin masrafını gelip geçiyor denedikHayırlı olsun ertuğrul abi kepceyi sonradan alpaslandan falan taktirsan daha ucuz olmaz miydi
Hayırlı olsun çekiş olarak 4709 mu daha iyi yoksa 3095 mi
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın en full olanı galiba el debriyajı nasıl randumanlı kullanılıyor mu