bu yil arpa 600 civarindaydi aycicek te 170 ortalama yaptim burda kucuk goller var tarlalarin yaninda ama mesela benim ektigim yer uzunluk olarak 1400 metre civarinda sulamak cok zor
ben destek almiyorum ama yaptigim butun masrafin kdv sini geri aliyorum kdv %20 burda bubarada
simdi ben bu yilki aycicek masrafi ni anlatayim 800 donum surum aysan ekim tel tirmik vs hepsi 30000 civari tuttu
Topraam adam edirneden almış gündendileritopram ayçiçek toğumu ne kadar orda cuvalı ?
ben edirneden 500 e aldim agromar
Topraam adam edirneden almış gündendileri
Haklısın topraam hangi çeşitleri ekmeyi düşünüyorsun 2018 yılı icintopram orda toğum ucuzdur diye düşündüm benim 150-200kg arası çiçek yapan zayıf kumsal arazilerime toğum getirebilirmiyim diye merak ettim malum türkiyede toğum fiyatları çok yüksek
Kuru arazide mi 450 500 kg verim yapmışvallahi lg nin yeni cikardigi 2 cesit var bide pioneer in 25 cesidi var verimleri cok yuksek kuzey bulgaristan da 450 500 kg arasi verim yapmis
Haklısın topraam hangi çeşitleri ekmeyi düşünüyorsun 2018 yılı icin
Bende senin dediğin gibi düşünüyorum syngenta suzuka çeşidi granstar lı birde ılacsiz çeşit olarak yine syngenta gibraltar ekmeyi düşünüyorum Pioneer ekmeyebilirim 64 ll 62 ler problemliydi bu yilben poinerr 108den çok memnunum intervix ister at ister atma domuz ve kuş zarar vermiyo kok yapısı sağlam yıkılmıyor taplası sıkı tane dökmuyor yağ oranıda ortalama 43 geliyor verim neredeyse 200kg altına düşmüyor 350kg kadar cıkabiliyor deneme amaçlı sygentanın granstarlı çeçidi var ismi aklıma gelmedi ondan ekmeyi düşünüyorun