marka imajına bakılırsa haklısınız bende aynı fikirdeyim ama erkuntda deutz crd var ivecodan üstün olduğunu düşünüyorum vites sayısına gelince sürüngen vitesle bereber 24x24 sürüngen vites benim işime yaramaz o yüzden kullanabiliceğim vites yine 16x16 + erkunt şase olarak daha kemikli kald.kapasitesi yüksek.kompresör ve hidrolik orta kol ve yan kol.kabin süsbansiyonu gibi iş kolaylaştırıcı özellikleri de var.+ bizim buralar hep rampa nakliye işimde çok oluyor havalı römork freni de işimi oldukca yarayacağını düşünüyorum.özellikle servis ilçemde de ve ilimde bulunuyor yedek parça ana bayiside sakaryada olduğu için ister istemez değerlendirmeye alıyor insan.Birde köyümde avrupa explorer3 modellerine harcanan miktarlarını görünce temkinliyim.Avrupa iyidir ama bir arızada benim 75 model 135 liğin parası gidiyor
vites seçeneklerini göz önünde bulundurup almak en iyisi sayıya aldanmayın.
motor güçleri sağlamlık parayla doğru orantılı olur.
ama kimi kullanıcı zf şanzımanın seri birden hızlı olan takviye bulunan seri vitese ihtiyaç duyuyor.
kimisi sıralı vitesi kullanışlı buluyor.
sshibindende traktör ilanlarında vites seçenekleri yazmıyor uyuz oluyorum.
arkadaşa traktör arıyoruz buçuk varmı bilmemne sormaya bıktı.
adam koymuş kaportayı çekmiş çek vitesleri pto kolunu hidrolik düzenini.
traktör aradığımız arkadaşta nimet70 var balya bağlıyor.
sürüm ve tüm yük işleri o motorda hiç büyük arıza yapmadı.
siz crd kullanan birini bulun kullanıcıdan dinleyin ve kullanıcın motoruyla sizde yoğun olan işe koşun beğenirseniz öyle alın.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.