yeni tdd delta serisi

Ynt: yeni tdd delta serisi

Kırmızıyı maviye boya efendim vitesin şeklini değiştir sür ne de olsa New holland satılır...zaten 40 senedir koç Türk çiftçisinin ekmeğini yiyor, Birde sizi tercih eden bu kadar çiftçiye bir yiğitlikte siz yapın görsünler yav yok :(

Ya hala 1954 model 411 kambur fiyatla 2014 model tt 75 aynı hidrolik sistemine sahip arka aynı car dişlileri hidrolik yay sistemi vs. ya bi değiştirin artık dediler şimdide t. serisi diye bişey çıkarıyorlar case jxc seriside aynı t480 ve ls lerle aynı kore mi çinmi belli değil allah aşkına bi araştırın izleyin t 480 in arkasını koymuşlar 8 ileri 8 geri şanzuman hidrolik kulları vs incecik

POYRAZLI TALHA link=topic=73506.msg859164#msg859164 date=1394100802' Alıntı:
66 serisi iyi de 2000-2001 model 70-66 ya 58000 istenirse sıfırı kaç para olur acaba? Birde zirvedeyken bıraksınlar bence sağlam güçlü diyorduk bunu da TD serisine çevirecekler...
2001 2003 arası 7066 çift çeker gri govde çift devirli çok düzgün bi motordu 50 liraya sattı galerici 58 lira isteyenlerin satmaya gonlu yoktur. 7066 ların sıfırı çıkarsa da 75 66 diye çıkar 75 56 kaç paraysa + şanzuman büyüklügü parası ve donanım koyarlarsa 5 ile 10 bin arası sıfırda fark eder ve ikinci elleri illaki biraz sarsılır cunku çiftçi levyeli saglam ozelligi yok arızası yok diye eski 66 serisini çok tuttu onun için hastaları çok paralar verip alıyor.

koparanlı 80.4 servet link=topic=73506.msg859931#msg859931 date=1394182266' Alıntı:
Maşallah ürettikleri ful ya donamsız çıkartıyolar :)
tdd serisi 65 den 110 hp ye kadar motorları var ve 4 pistonlu modellerinde power shutle var arka kollar pistonlu kurt agzı servo pto yumusak kavrama ozelligi + gucten kaybetmeyen istege baglı kompresor ve çok sessiz kabin var segmentinde yarıştırılacak erkunt ile tumosan var karşılaştırırsak ki onlara gore donanımlı yerli uretim bi motor için :) ha adam aynı modelin kompresor koymaz arka kol pistonu gibi şeyler koymaz power şatıl koymaz 8 ile 10 bin lira arası bi fiyat fark eder oda aynı erkuntun e serisi ile e+ serisi gibi. aslında kotu bişey yapmıyolar herkez istege baglı alacak kimsenin bogazına bıçak dayayıp satmayacaklar.

Peki size bir soru soryum bunların hangisi çiftçinin işini kolaylaştırmıyor.Ben erkuntn e serisine karşydm ama adamlar e+ çıkardlar süper oldu zamanla e serisinide kaldırırlar zaten.Eger ki bir traktorun donanımsız modeli çıkacaksa ful olannda hiç eksik olmamalı örn: cvt şanzman ön aks süspansiyon ön hid ve pto yol vitesi gibi özellikleri ops yapacaksınki dolu ile boşun farkı olsun yok arka kollar kanca degilde düz pistonlu orta kol deglde düz orta kol bunlar hep palavra türk milleti alışmış zaten daya gitsin...

koparanlı 80.4 servet link=topic=73506.msg859968#msg859968 date=1394185730' Alıntı:
Peki size bir soru soryum bunların hangisi çiftçinin işini kolaylaştırmıyor.Ben erkuntn e serisine karşydm ama adamlar e+ çıkardlar süper oldu zamanla e serisinide kaldırırlar zaten.Eger ki bir traktorun donanımsız modeli çıkacaksa ful olannda hiç eksik olmamalı örn: cvt şanzman ön aks süspansiyon ön hid ve pto yol vitesi gibi özellikleri ops yapacaksınki dolu ile boşun farkı olsun yok arka kollar kanca degilde düz pistonlu orta kol deglde düz orta kol bunlar hep palavra türk milleti alışmış zaten daya gitsin...
istediginiz ozellikle 110 hp ye kadar çok az motor vardır on sistemi falan fendt vardır ki o zamanda çiftçi alamaz şayet ben alamam siz diyosunuz e serisi erkunta karşıydım e+ olunca iyi oldu donanımsız e leri kaldırmalarını bekliyorum diyorsunuz ama e serisinin şanzumanı ile luks zf ler farklı şanzuman birisi 40 yapıyo birisi 32 33 yapıyo e serisi ileri geri levyeli zf 16+8 vitesti zf serisi seride bayılma yapıyo ranpada falan çok zorluyo e serisinin şanzumanı agır devirli oldugu için daha başarılı. ve erkuntun e düz serisi ile e+ serisi arasında 5 6 milyar fark var herkez kompresor istemeyebilir herkez pistonlu arakol istemeyebilir herkez radial lastik istemeyebilir. fiyatı düşük olsun der nh ın td65d kabin klimalısı 80 81 milyar liste fiyatı 73 74 e veriyolar sanırım sıfırlarını aynı modelin 5 milyar ucuzu olsa motor aynı şanzuman aynı donanım dusuk kotumu olur?? sonuçta çiftçi bunu alırken bilecek.

zf ile e+ serisi arasında sadece şanzıman farkı var oda tercih meselesi.Hepsinde kuru filtre var illaki hava çok işe yaryor pistonlu ortakol 300 lira rahatlgı paha biçilemez.Almanlar kendi vatandaşngı düşünyoda nedn bu türk firmaları kendi vataşnı düşnmüyor ? Almanyada fendt 311 ne kadar onlar o kaliteyi bizdn ucuza kullanyosa bizim milliyetci olup türk malı alalm devletmz kazansn, niye diyelim bunu?

koparanlı 80.4 servet link=topic=73506.msg859986#msg859986 date=1394187889' Alıntı:
zf ile e+ serisi arasında sadece şanzıman farkı var oda tercih meselesi.Hepsinde kuru filtre var illaki hava çok işe yaryor pistonlu ortakol 300 lira rahatlgı paha biçilemez.Almanlar kendi vatandaşngı düşünyoda nedn bu türk firmaları kendi vataşnı düşnmüyor ? Almanyada fendt 311 ne kadar onlar o kaliteyi bizdn ucuza kullanyosa bizim milliyetci olup türk malı alalm devletmz kazansn, niye diyelim bunu?
kardesim sen kendini avrupada ki ciftcilerle bir tutuyorsan erkunt yerine fendt class deutz same gibi markalarin buyuklerinden alacaksin bura turkiye kompresor erkuntta motorun gucunu dusuruyor bnce ve cok tozlu isler yapmayan getir gotur isinde kullanilan motorlar var adam filtreyi cikarip agirliklara vurup temizliyor ve petrole sanayiye gidince kompresor ile oradan bedavaya temizliyor herkez konfor icin 5 6 milyar fark vermek istemez hem erkuntun e serisi ekonomi serisi yani daha donanimsiz ucuz olarak piyasaya sunuldu ve cok tutunca e serisinin sanzumani millet e serisinin motorlarinada luksluk istedi mesela lastik 4 hidrolik cikisi kompresor asansor ceki gibi. Urun fazla olsunki ciftcide kendine gore uygun urunu bulsun alsin bnce

arkadaslar dun ben sordum bayiye nedir bu delta serisi bana bos kilima konpurosor yok hic bir ozelli gi yok dedi hayrlisi

Foruma şimdi yazılanları okudum ve üye oldum 3 gün önce td75 delta aldık. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz traktörle daha ağır iş yapılmadı aklıma gelen değişiklikleri söyliyim sizinde sorulariniz varsa yardimci olurum;
Power shuctle var.4 piston turbointercoler hostes koltuğu yok 4 çekere geçmek için koltuğun altındakı kolu aşağı ittirmemiz gerekli yukarı kaldırınca çıkıyor normalde 4 çelkerdeyken tabloda ışık yanması lazım ama bizim ışık yanmıyor niyeyse tekerlekler şamrelli dublex almadık içi gayet konforlu STEYR8073 Orjinal hidrolik direksiyonlu traktörümüzle takas yaptık eski traktörün üzerine 35 bin tl yani 70 bin tl ye aldık denilebilir ama kasko sigorta falan filan bize ait kabin almamıstık yaz geliyo diye almaya karar verdik bugün onu sorduk yerli kabin alıcaz sanırım kabinde 5 bin tl klimasız tabi merak ettikleriniz ?

susurluklu10 link=topic=73506.msg873896#msg873896 date=1396293307' Alıntı:
bizdede 95 var aynısından en çok tutulanları zaten onlarda iyi gitmiş 35e hayırlı olsun tekrardan...
Üstüne 35 dedim yanlisin var traktör 23 e gitti

susurluklu10 link=topic=73506.msg873903#msg873903 date=1396293661' Alıntı:
bende biran sevinmiştim :( yüksek falan geldi banada ama canavarya 70-66dan sonra ideal ara motor yani...
Biz 2. Sahibiydik önceki sahibi 2 sene kullandi daha sonra biz aldık daha hiç rektefe yapılmadı artık son 2 senesi filan vardı rektefe istemeye başlamıştı hazır başlamışken boya vs de olur dyoduk bi hesapladık 10 bin tl masraf çıktı dedik yenisini alsak daha iyiyye gelicek en azından güçlü 0 traktöre sahip olucaz hemde 4wd dedik iste aldık bakalım ama kabin çok pahali ya

almışken kabinlisi olsunda dediğin gibi çok para bizde birde 80 var çeker 2000 model kabinli falanda yenilerin kabinine benzemiyor tabide almışken bir kere alıcan bende biradere söyledim yenileri çıkacakmış falan diyede baya heveslendi:) ama çalışacak yok köyde...ben dışardayım kardeşim okuyor babam ona keza yaşlılık geçen senede styeri satalım dedi zor vazgeçirdik...oda hidrolikleri arıza çıkarıyor diye istemiyor...başladı yani..

susurluklu10 link=topic=73506.msg873911#msg873911 date=1396294929' Alıntı:
almışken kabinlisi olsunda dediğin gibi çok para bizde birde 80 var çeker 2000 model kabinli falanda yenilerin kabinine benzemiyor tabide almışken bir kere alıcan bende biradere söyledim yenileri çıkacakmış falan diyede baya heveslendi:) ama çalışacak yok köyde...ben dışardayım kardeşim okuyor babam ona keza yaşlılık geçen senede styeri satalım dedi zor vazgeçirdik...oda hidrolikleri arıza çıkarıyor diye istemiyor...başladı yani..
Yerli kabinler 5 bin tl tüm serilerde ama full kabinli isatersek normalde tt serilerinde 7.500 tl ama bu bbizim tdd lerin full kabini 10 bin tl desdik ne diyon sen yanına küçük trajtör alırız o parayla yerli kabin düşünüyoruz bakalım steyr kabinliydi alışmıştık şimdi kabinsize binince hareket etmeden üşüme geliyo adama ;)