Yeni Tasarım Tümosan Almaya Niyetliyim Ancak Kesin Bir Karara Varamıyorum

Ynt: Yeni Tasarım Tümosan Almaya Niyetliyim Ancak Kesin Bir Karara Varamıyorum

ben dün tümosan bayisine gittim maalesef 74.80 ve 75.80lerde turbo yokmus.sonradan takılabılıyormus ancak.orjinal turbo takılırsa 82.80 leri üretmemizin bir anlamı kalmaz diyormus tumosan.

tumosan 85-80 i arastırmıstım biraz.. bence gercekten alınabilecek bi traktör performans ve yakıtı karşılaştırdıgım ital traktörlerle aynıydı ve karşılaştırdıgım marka 85bin tl üzerindeydi fiyatı degmez bence sadece konfor artısı vardı.. tumosan 85-80 i tavsiye ediyorum kesinlikle..

kapax link=topic=27545.msg234266#msg234266 date=1260654789' Alıntı:
ben dün tümosan bayisine gittim maalesef 74.80 ve 75.80lerde turbo yokmus.sonradan takılabılıyormus ancak.orjinal turbo takılırsa 82.80 leri üretmemizin bir anlamı kalmaz diyormus tumosan.
istedigin zaman istedigin traktöre fabrika cıkışı veya servisi gelir takar cokta taktıranda var ben 74 80 alıcak gibiyim turbo taktırcam takılıyorda bayi ye söyleyin isteginizi fabrikaya iletsin takarlar

dolcevita link=topic=27545.msg238333#msg238333 date=1262267720' Alıntı:
istedigin zaman istedigin traktöre fabrika cıkışı veya servisi gelir takar cokta taktıranda var ben 74 80 alıcak gibiyim turbo taktırcam takılıyorda bayi ye söyleyin isteginizi fabrikaya iletsin takarlar
bence orjinali gibisi yok. o yüzden biz 75.80den vazgectik ve 85.80 aldık.

arkdaşlar 9080 eski kasalardan dusunuyorum allah nasıp ederse bır tane alacağım hem bunlarda turboda var ve motor gucu çok guzel 6 pul 12 numara sılaj tarlasında denedık orda çektı ve gıne kuru bır toprakta denedık bıraz zorlanıyodu ama gınede guzel çekıyo tabıkı bu ankarada.

Kayserili38 link=topic=27545.msg244956#msg244956 date=1264493966' Alıntı:
arkdaşlar 9080 eski kasalardan dusunuyorum allah nasıp ederse bır tane alacağım hem bunlarda turboda var ve motor gucu çok guzel 6 pul 12 numara sılaj tarlasında denedık orda çektı ve gıne kuru bır toprakta denedık bıraz zorlanıyodu ama gınede guzel çekıyo tabıkı bu ankarada.
bak kardeş ben aldım ama alıncaya kadar cok teredtüde kaldım alınca farkına vardım ama cok şahane bişeymiş motor konusu gercekten güclü pompada bi şey yapmışlar mazado kısıyosun 70 hb oluyor acıyosun 110 hb oluyor benimki 100 hb ayarlı şimdi 6 lı pullugu bizde denedik bahar tarlasında cekiyor ama agustosda ayında cekiyor ama tarla icin iyi bişi olmuyor idali 5 12 13 inc heryerde ceker yakıt konusuda alınca biraz fazla yakacaktır 2 depo bitirdinmi düşücektir bu olaya ben inamazadmı ama sıfır olan herşeyde olur araba kamyon vb şimdi ise cok memnunun yaktıgı mazotta helali hoş olsun

kardeş bızım memleket kayserı sarız elhamdurıllah avşarım bızım orda bu motarlar 6 lı 13 5lı 14 çekıyo bızım buranın toprağı yumşak senın dedığın ayarıda İLK DEFA DUYDUM valla guzel bıseymıs.
bızde inşallah allah nasıp ederse bır tane 90 80 alacağız geçen ankaraya gıttım bu motarların 2010 modelı 50 mılyara satılıyo turbolu çokk super motor ama konfor bakımından bıraz gerıde kalmış bır traktor zaten bu iş aracı işte konforun ne gereği var başına güneş düşmesın toz vurmasın yeter

Arkadaşlar yeni tip tümosanların 2009 model altındakilerde orjinal turbo yok bunu tümosan polatlı servisinden öğrendim. isteğe göre servislerde takılıyor bizde 75.80DTK var 2007 model turbolu çekişinden ve yakıtından gayet memnunum ama alacaksanız en az 2008 model alın çünkü ileri geri vitesi bu yıldan sonra ayrılmıştır

Öncelikle yapacağın işin ağırlığına bakmalısın. Yapacağın işe göre hem Yeni Seri hemde Klasik Seride Tümosan ' ın Traktörleri mevcut. Senin demek istediğin burada sanırım Konfor. Sana Önerim çoğu arkadaşımızında dediği gibi Yeni Seri olan 80 modelleridir.

9080dt nin mazot pompasındakı musluk nerde benımki 2010 model onu nasıl ayarlıyoruz
bilgisi olan yada kullanan varsa paylassın lutfen