YENİ TASARIM MASSEY FERGUSON :))

Ynt: YENİ TASARIM MASSEY FERGUSON :))

diğer masseylerle hiç alakası yok.çok güzel olmuş volkan.;D ;D ;D

professıonal dızayner VOLKAN UZEL . perkıns 1103 motor mu var bunda ..3sılındır 120 hp . dunyada bır ılk ..

:D şu massey geri vites işinide ayarlasa ya :D 40 ileri 4 geri :D olmadı kanks :D AGCO ya selam söyle :D siparişi önceden alındı de sen:D

içimizde ressam vamışta biz bilmiyomuşuk yav ;D zuha-*-s volkan abi güzel olmuş yalnız bunun arkasınada bi pancar sökme makinası şart *098*-

volkan bitanede ben sipariş edeyim :D bizim ufaklık bu ne abi diyo herhalde hoşuna gitti bende alayım mı dedim aaal dedi alayım şimdi ilk defa kardeşime traktör alcam daha kendime alamadım ama ;D .yalnız romorkte üretip yollarsanız dahada sewiniriz fiyat önemli değil şimdiden teşekkürler :D çok başarılı hele ki raintte tebrikler alk-*s güçç*-*

la volkan bunlara uğraştığın kadar derse baksan prof tun :) haa bu arada seneye solidwork öğrenecez o zaman 3 boyutlusunu çiziveririm hemde bnm proje ödevi olur ok-*-s

eline sağlık biraz modifiye yapaydın çift egzoz falan olmamıydı oap*-s *098*-

anayurtlu link=topic=42782.msg391702#msg391702 date=1304106526' Alıntı:
la volkan bunlara uğraştığın kadar derse baksan prof tun :) haa bu arada seneye solidwork öğrenecez o zaman 3 boyutlusunu çiziveririm hemde bnm proje ödevi olur ok-*-s

eline sağlık biraz modifiye yapaydın çift egzoz falan olmamıydı oap*-s *098*-
olum bu içimden geliyo o gelmiyo yaa :D :D modifiye olarak şeritli yanak yaptık işte ;D