YENİ TAMPONUM

Ynt: YENİ TAMPONUM

Güzel paylaşım. Tampon buram buram Trakya kokuyor. Yalnız biraz Kırklareli tarafını andırmış. Çift direkli genelde oralarda var...:D

güzel olmuş, güle güle kullanın, çapraz siyah şeritler olsa daha da güzel olurdu, ama böyle de uyumlu olmuş traktöre.

güzel işçilik yapılmış ama süslemeyi abartmışsın bir karyola başlığını anımsadım..hayırlı olsun (erzurumlu kardeşime)Ardahandan gelen yorumdaki kardeşimle aynı bakış açısınla bakmış sın bendeki erkunttun resimlerini paylaşacağım yakın zamanda buda farklı olsun istedik herkezin yaptığı değilde yapmadığını yapmaktı olay

süper olmuş güle güle kullan gecen günlerde sanayide görmüştüm bu traktörü alttaki lambalar yoktu sanırım ilave etmişşiniz..

Güzel paylaşım.Bana biraz Adana(üst kısmı) ve Trakya(geri kalan kısımlar) karışımı bir tampon gibi geldi. Güzel olmuş :)