Yeni Römorkum (gokhanozkan)

Ynt: Yeni Römorkum (gokhanozkan)

UÖZKAN.77 link=topic=67304.msg765232#msg765232 date=1375979392' Alıntı:
Römorku yüklüyken açıp takma yoksa bu damper sistemi çok da önemli değil... lakin bizim kendi römorkumuzu açıp yükleyip tekrar takma durumları oluyor.. hele de 10-15 ton atılacaksa bu sitem faydalı olur.. Tonajla birlikte damper de çok önemli!

Bu römork son 19 tonu gördü teker yarıldı, jant çatladı..

Tekrar hayırlı olsun.

abı senın romork muhtesem bır sey yaa super gercekten bn senın romork u cok begenıyorum anlş-*s

Daha güzeli senin olsun..

Konu sapmasın lakin römork deyip geçme!

Biz tarımdan çok hafriyat amaçlı kullanıyoruz (darası 3.300 kg). 90 ' lık motor için biraz abarttık 5 metre boy 2,4 en var. Hidromek kepçeyi bile yükledik, lakin kapakları kapatamadık vazgeçtik.

Römorkta en önemli şey ŞASE ve taban saçı kalınlığı.. havalı fren, arka kapağın açılma şekilleri..

Onun dışında biz telefonla tarif ettik (İbrahim örs ' ün eski baş ustası yaptı) bu kadar oldu.

Başında durabilseydim daha başka olurdu, ufak tefek ayrıntıları burada hallettik artık..

Römork yaptıracaklara yardımcı olabilirim. Römork deyip geçmemek lazım, onlarca ayrıntı seçenek var. Mesala şaseye gizli rampa basamak, rampa derdi yok, üzerinde taşıyon ...

hayırlı olsun gökhan abi bu römorku boyayan çocuk benim arkadaşım onun profilindede görmüştüm bunu :) Rengi hoşuma gitti erkunta uyar bende kenbdi römorkumuzu böyle boyatayım bari ona :)