Biz önce soklu aydın kullanır dık sonra yaylı ünlü aldık eksik birşey göremedim ben memnunum ama benimki ızgara kulak değilArkadaslar ızgara kulak pulluk almayi dusunuyor bizim bi arkadas, buraya konu acmami istedi, hangi marka tercih edilmeli ve neden,,
ünlü düsünüyor kendisi, artilari eksileri nelerdir kullanan varsa dusuncelerinizi buraya yazarsaniz memnun kalacagiz
Izgara kulak ariyor kendisi, normal yayli ünlü kullaniyorlar simdiBiz önce soklu aydın kullanır dık sonra yaylı ünlü aldık eksik birşey göremedim ben memnunum ama benimki ızgara kulak değil
Izgara kulak değil benimki ama kulaklarını değiştirme şansı olabilir belki bi araştırsın sonuçta aynı fabrikadan çıkıyorIzgara kulak ariyor kendisi, normal yayli ünlü kullaniyorlar simdi
Evet oyleymis ben yanlis anlamisim, ünlü yayli 4, 14 inc pulluk kullaniyor kulaklari degisecekmis sadece izgara kulak yapmak istiyor, fiyat bilmiyor ne kadara mal olur acebaIzgara kulak değil benimki ama kulaklarını değiştirme şansı olabilir belki bi araştırsın sonuçta aynı fabrikadan çıkıyor
Hah biraz gayserili ol bak ben buradan anladımEvet oyleymis ben yanlis anlamisim, ünlü yayli 4, 14 inc pulluk kullaniyor kulaklari degisecekmis sadece izgara kulak yapmak istiyor, fiyat bilmiyor ne kadara mal olur aceba
Nerden anladin gayaserli oldugumu [emoji1][emoji1]Hah biraz gayserili ol bak ben buradan anladım
doğrusunu kulak hakkında vb pek bir bilgim yok
ne desen yalan olur [emoji3]
Kayserili nin aklı sonradan çalışır ordan çözdüm olayıNerden anladin gayaserli oldugumu [emoji1][emoji1]
[emoji1][emoji1][emoji1] demkki kayserililerin geninde var boyle seylerKayserili nin aklı sonradan çalışır ordan çözdüm olayı[emoji1]
Kayserili nin aklı sonradan çalışır ordan çözdüm olayı[emoji1]
Kızıl toprakta felan tablalara toprak yapismiyo diye biliyom baska ne gibi bi amacı var gercektn bende bilmiyomIzgara pulluk çeltik tarımında kullanılıyor bildiğim amacın ne olduğunu bilmiyorum ama otomatik pullukta benim önerim turan markadır diğer markaların hepsinden daha hafif ve kullanışlıdır ister ızgara ister normal kulak ben iki senedir kullanıyorum
Izgara kulaklarin tabla fiyatlarindan bi haberin varmi dostum bi arkadas degisecek yardimci olursan sevinirimIzgara kulakli pulluklarin amaci agir tavli olan topraklarda pullugu tutmamasidir duz kulaklar camurlu topraklarda tuttugu icin camurda daha az surtunme alani ile bunu cok daha aza indirir
Lameli ızgara kulak ayna manisadaki ünlü pulluk fabrikasından almıştım ben .
Benim aldığımda 14 inçden küçük yoktu yani en ufak ayna 14 inçden başlıyor.
Lameli kulağın en büyük özelliği ağır tavda dahi diger aynalar gibi camur tutmuyor ,bir diger özelliğide kesek kaldırmıyor .
Ben alalı baya oldu 5 tanesini 450 tl ye almıştım şuan fiyat ne bilgim yok.
Fiyatlarini hic bilmiyorum kardesimIzgara kulaklarin tabla fiyatlarindan bi haberin varmi dostum bi arkadas degisecek yardimci olursan sevinirim
Eyvallah kardesimFiyatlarini hic bilmiyorum kardesim
Kart almıştım bulabilirsem tel no yazarım.Fiyat alacagımız bir yer varmı internete fiyat yazmıyor