Lınkı kopyala yapıstır buraya bu kadar basit youtune yukledıysen tmm ya sıkıntı yok basit bişi....Video yu youtubeden buraya nasıl atıyoruz bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 30953Ekli dosyayı görüntüle 30954
Lınkı kopyala yapıstır buraya bu kadar basit youtune yukledıysen tmm ya sıkıntı yok basit bişi....Video yu youtubeden buraya nasıl atıyoruz bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 30953Ekli dosyayı görüntüle 30954
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Adamsın lemAnlatmaya gerek yok Görüyorsun. [emoji609] Xperia[emoji1] [emoji1]
2016 model t4.65 sahibiydik. Be sene sattık. T4 serisi güzel. Fiyatta iyi gibi. Traktörü görsek daha iyi aslında.Arkadaşlar T4.50 tek çeker kullanan var mı 2016 klimalı kabin 47bin fiyat nasıl
Arkadaşlar T4.50 tek çeker kullanan var mı 2016 klimalı kabin 47bin fiyat nasıl
Bu sefer de tek çeker almayasın sakın [emoji5]Ben Kullanıyorum. 47 bin iyi gibi. Kaç saatte? Bende bunu verip 4.55 Power shuttle'li almayı düşünüyorum. Planlarımız arasına aldık.
Bu sefer de tek çeker almayasın sakın [emoji5]
Neyap et ikna etKısmet be abi [emoji23] manevra önemli bağ bahçe içinde babam sıcak bakmıyor çift çekere. Ama tadı başka çift çekerin [emoji18]
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...otomotiv-2017-model-tt4-55-ps-569660713/detay tam sana göre sıfır [emoji3]Ben Kullanıyorum. 47 bin iyi gibi. Kaç saatte? Bende bunu verip 4.55 Power shuttle'li almayı düşünüyorum. Planlarımız arasına aldık.
Neyap et ikna et
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...otomotiv-2017-model-tt4-55-ps-569660713/detay tam sana göre sıfır [emoji3]
Yakıt öyle aşırı fark etmez mesala aynı yolda biri 100ltre yakar tek çeker çift cekerderde 103/105 arası değişir tahminimceValla ben kendinede dedim kullanmasak bile çift çeker alalım dedim hiç ses çıkarmadı. Acelemiz yok sezon bitti baharada alırız yaza da. Yalnız onun kafasına takılan şu mesela yolda aynı beygir gücüne sahip çift çeker ile tek çeker aynı yakıtı mı yakar yoksa çift çeker mi fazla yakar çeker kapalı olsa bile.
Biliyorum abı hepsine baktım. [emoji28] Yazdım adama ama dönüş yapmadı daha. Biride üstüne 20 istiyor 20 vermem dedim.