Şimdi siz başta diyorsunuz arızasından yıldık bıktık sonra bi arkadaşım soruyor ne sıkıntısı vardı diye siz donanım yok orjinal kabin yok diyorsunuz ben de bi Fiat 8066 kullanıcısıyım ve yıllardır Fiat kullandık 2003 senesine kadar üretilen Fiat traktör arıza yapıyor diyen adama ben gülerim ben kendini bildim bileli hep Fiat var kapımızda 54C junior 2adet 54C special Fiat640 TT55 4x4 Fiat 8066 4x4 yılda 300 dönüm kuru tarım işledik patoz makinasına koştuk balya makinası na koştuk meyve bahçelerimizi ilacı sürüm işlerini yaptık benim anlamadığım bizim traktörlerin niye hiç arızası olmadı 54C nin olduğu sene işlerimiz çok sıkışıktı silindir kapak contası yanıktı söktürmeye vakit yok ve su eksiltiyordu hemde eksiltme derim koy suyu bas marşa suyun yarısı dışarda patoz makinasında çalışıyor o sene sıcağın altında sabahtan akşama kadar kuyruk milinde harman çıkarıyor koca sezon bizi yolda bırakmadı onun yerine bi mf 240 255 turbo 3060 3050 olsaydı su komple karteldeydi steyr bi Başak oldaydı arızanın babasını yapardı o sıcakta kol mu çıkartırdı blokmu patlatırdı o yüzden FİAT ı kötülerken bi düşün bak Newholland demiyorum Fiat diyorum ben 8066 yı alırken 2008 model TD 85 vardı 8066 ile aynı para kabinli klimalı ben 96 model kabinsin klimasız 8066 yı aldım o yüzden hakkını yeme 8066 nın kalp kırmak istemedim bunları anlatırken yanlış anlamayın