Bu pulluğun videolarını izlerken bile insan kasılıyor toprağı devirmeyip ittiriyo gibi.
Sipahi 21.10.2018 #21 Bu pulluğun videolarını izlerken bile insan kasılıyor toprağı devirmeyip ittiriyo gibi.
Cumhurrr 22.10.2018 #22 Sipahi' Alıntı: Bu pulluğun videolarını izlerken bile insan kasılıyor toprağı devirmeyip ittiriyo gibi. Genişletmek için tıkla ... Ama hocam Videolar da bakarsam tam deviriyor Sert yere ait bir videosu göremedim ki Siz tam olarak neyden bahsettiniz
Sipahi' Alıntı: Bu pulluğun videolarını izlerken bile insan kasılıyor toprağı devirmeyip ittiriyo gibi. Genişletmek için tıkla ... Ama hocam Videolar da bakarsam tam deviriyor Sert yere ait bir videosu göremedim ki Siz tam olarak neyden bahsettiniz
Cumhurrr 22.10.2018 #24 yarbay10' Alıntı: pamuk gibi topraklarınız varsa düşünmeden alın Genişletmek için tıkla ... Önceki yorumlarda video olarak tarlalarımız ı paylaştım hocam izlerseniz sizin de fikriniz i almak isterim
yarbay10' Alıntı: pamuk gibi topraklarınız varsa düşünmeden alın Genişletmek için tıkla ... Önceki yorumlarda video olarak tarlalarımız ı paylaştım hocam izlerseniz sizin de fikriniz i almak isterim
Y yarbay10 23.10.2018 #25 kardeş sana yaramaz o pulluk bende geçen sene almaya niyetlendim sizin topraklara gelmez dediler
Cumhurrr 25.10.2018 #26 yarbay10' Alıntı: kardeş sana yaramaz o pulluk bende geçen sene almaya niyetlendim sizin topraklara gelmez dediler Genişletmek için tıkla ... Siz nerelisiniz
yarbay10' Alıntı: kardeş sana yaramaz o pulluk bende geçen sene almaya niyetlendim sizin topraklara gelmez dediler Genişletmek için tıkla ... Siz nerelisiniz