Neye göre alpler.Bende tam aksine ünlü diyorum
Alplerde kullandım Ünlüde.Ama ünlü hertürlü bence alplerden üstün.Alpler traktöru tutmaktan başka bişeye yaramadı bizde.
Neye göre alpler.Bende tam aksine ünlü diyorum
Toprağı ters çevirebiliyor mu ikiside yada hangisi yapabiliyor?Alplerde kullandım Ünlüde.Ama ünlü hertürlü bence alplerden üstün.Alpler traktöru tutmaktan başka bişeye yaramadı bizde.
Toprağı ters çevirebiliyor mu ikiside yada hangisi yapabiliyor?
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Toprağı ters çevirebiliyor mu ikiside yada hangisi yapabiliyor?
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İletişime geçtim yılbaşından sonra Alpu ya gelecekler test için konuştum. Tamam dediler ne olur ne kalır bilmem.
Hemşerim yerler don düzgün bir deneme olmaz gibi.bahara davet etseydin keşke
Hangi pulluğu önerirsin yada kullanıyorsun bende kirikkaleden toprak ağır ne tavsiye edersinBen bu pullugu burda kullaniyim bu arada kirikkaledeyim bi sezonda parcalanir unluyede herkes cok iyi demisti bizim buralara gelmiyor toprak cok sert yerli tas cok bizim buraya en iyi kalin sase ve agir pulluklar digerleri laftan oteye gecmiyor malesef
Dönerli mı bende düşünüyorum.td 100 içınDoğanlar pulluk kullananları için yeniden gundeme getirelim 3 yıldır kullanıyorum unluden daha ıyı bence
helezon yaylı kullanıyorum gayet güzel kapaması dönerli icin youtubeden bakabilirsinDönerli mı bende düşünüyorum.td 100 içın