Sagolasın amin inşallahMaaşAllah hayırlı olsun bereket getirsin inşAllah.
Sagolasın amin inşallahMaaşAllah hayırlı olsun bereket getirsin inşAllah.
Eyvallah sagolasın İtal olan 50 bin daha pahalı Case gelince ben çok araştırdım bu ondan bi kaç özellik fazla birde pazarın lideri ayriyeten bende bir Newholland daha var tek servis tek marka dediköncelikle hayırlı olsun usta bir sorum olacaktı ital modeli ile yani t5 in bu tr5 den kaç tl farkı vardı acaba öğrenebilir miyim?
ama case farmall 115c güzel dir.
Amin inşallahHayırlı olsun bereket getirir inşallah
Eyvallah kardeşim sagolasınHayırlı olsun. Güle güle kullanın...
Eyvallah sagolasın..hayırlı olsun...güle güle kullanın..
Eyvallah sagolasın İtal olan 50 bin daha pahalı Case gelince ben çok araştırdım bu ondan bi kaç özellik fazla birde pazarın lideri ayriyeten bende bir Newholland daha var tek servis tek marka dedik
Farmal c 2 çeşit ilkinkiler pek tutulmadı arası kısa çekiş az zıplama fazla idi şimdikiler güzel ara şanzıman la uzattılar aynı tr 5 gibi oldu haylo casede sadece vitesin üstünde var Tr 5 de hidrolik otamatinin yanıda da var kolaylık olsun diye kabin içi caseye göre biraz daha geniş birde dediğim gibi mavi pazarın lideri bence en önemli etkende buaynen usta pahalıymış araştırmalarına göre o bir kaç özellikten bahsedebilir misin ?
Bilen araştıran kişi belli oluyor eyvallah Allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsunTr 5 serisi case ıh in farmal u serisiyle eşdeğer özelliklere sahiptir.pro serisi hariç.bahsettiginiz case farmal c serisi ise new holland t 4 serisi ile bire-bir aynı dır.yani farmal 105 c ile Türķüyede bulunmayan new holland t 4.105 aynı özelliklere sahiptir.tr 5 serisi Avrupadan ithal edilen t5 serisiyle birebir aynıdır.eloctrocomman serisi hariç.iyi bir sećim yapmışsın farmal c serisiyle ķıyaslanacak bir traktör değil tr 5 serisi.iyi günlerde kullan
Bilen araştıran kişi belli oluyor eyvallah Allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun