Ynt: Yeni İrtem Pnomatik (Havalı) Mibzer
şakalak biraz hafif birde gübre deposu olayı olmayınca dogrudur dedigin kg lerde olması
ben gübreli ekim yaparken ilk aldıgım sene başagın önünü çok kaldırdım acemilikle
3100kg başak uzun bir traktör önüde agır ama affetmiyor
buarada diskli sadece taşlı arazide iş yapmaz emin ol çamurda bile baltalıdan iyi sadece sıksık çamuru temizlemek lazım disklerdeki
Barış UZEL link=topic=75533.msg891300#msg891300 date=1400275086' Alıntı:Gübresiz 6 üniteli 4 metre şaseli 960 kg geliyor. Eğer gübreli olsa dediğin gibi 1200 lerde bişey olurdu abi belkide geçerdi
Mustafa abi 2 gündür ektiğim yerlerde baltalı bile bazen iş yapmıyodu toprağın 2 cm üstü kuru, altı sakız gibi çamur. Baltanın açtığı çizgiyi geri kapatmadığı yerler var. Diskli böyle yerde iş yapmaz gibi. Pancarları 60 hp tek çeker tümosan ile ektim ön lastiklere su doldurduk ama düz arazide bile ayağımı biraz sert çeksem hemen önü kalkıyordu. 2 gün önce dağlık bi arazide ekim yaptım LS plus 90 c nin ön tekerlerini yerden kestim bu mibzerle
şakalak biraz hafif birde gübre deposu olayı olmayınca dogrudur dedigin kg lerde olması
ben gübreli ekim yaparken ilk aldıgım sene başagın önünü çok kaldırdım acemilikle
3100kg başak uzun bir traktör önüde agır ama affetmiyor
buarada diskli sadece taşlı arazide iş yapmaz emin ol çamurda bile baltalıdan iyi sadece sıksık çamuru temizlemek lazım disklerdeki