Hayırlı uğurlu olsun. Hocam fiyat yanlış olmasın? Bende İrtem sormuştum Bu konuda, fiyat iz bırakmayla beraber 40 bini deviriyordu. Siz ne zaman aldınız?27 bine aldım
Özellikler güzel iç piyasa şartlarına göre bence
Birde bu yeni ekran gübre sepetine ve havalı makineye de entegre edilecekmiş o yüzden de biraz tercihim o oldu bakalım bekliyoruz hangi özellikler gelecek diye
Kürt nasıl, memmun musunuz?Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bizim tercihimiz kurttan yana oldu.
Kürt nasıl, memmun musunuz?
Hayırlı uğurlu olsun. Hocam fiyat yanlış olmasın? Bende İrtem sormuştum Bu konuda, fiyat iz bırakmayla beraber 40 bini deviriyordu. Siz ne zaman aldınız?
Şuanda standart mibzerler bile (22 lik) 30 bin civarı
Birde iz bırakma tertibatı, elektronik mi?
Şimdiden hayırlısı olsun, gule gule kullanın.Yeni sipariş ettik daha. Bölge olarak memnun olmayan yok diye. Seneye sağ olursak inşallah görüşlerimi paylaşırım. Pistonlu iz bırakma ve pistonlu tırmık tercih ettik. Sade ve sorunsuz olsun istedik. Geldiğinde fotolarını paylaşacağım.
Şimdiden hayırlısı olsun, gule gule kullanın.
Fiyatı ne düzeyde?
Merhaba, mibzer icerisindeki bugday bittiginde uyaran sistemin veya sensorun bir fotosu var mi ? bu sensor dijital mi yoksa mekanik mi ? nasil calisiyor? bilginiz var ise yazabilir misiniz? ben de kendi mibzerimize boyle birsey yapmayi durunuyorum. bugday az kalinca mibzerin uzerinde bir lamba yansin istiyoruz.Bir mibzer ihtiyacı vardı onu da tabiki İrtem’den yana kullandık üzerinde bu yıl denemeleri halen devam eden Siemens iz bırakma sistemi var makine gayet güzel tek sorun benim Deutz biraz küçük kalıyor sadece hepsi o [emoji3][emoji3]işlerin yoğunluğundan elimde sadece bu iki Kısa video vardı ilerleyen zaman da daha detaylı videolar atmak nasip olur
Bu sistem de makineye gübre ve tohum sensörü eklenmiş bitmeye yakın uyarı veriyor, ekilen alan ve gidilen hız ekrandan kontrol edilebiliyor ilk defa kullandığım bir sistem olduğu için benim çok hoşuma gitti
Merhaba, mibzer icerisindeki bugday bittiginde uyaran sistemin veya sensorun bir fotosu var mi ? bu sensor dijital mi yoksa mekanik mi ? nasil calisiyor? bilginiz var ise yazabilir misiniz? ben de kendi mibzerimize boyle birsey yapmayi durunuyorum. bugday az kalinca mibzerin uzerinde bir lamba yansin istiyoruz.
merhaba,Merhaba, mibzer icerisindeki bugday bittiginde uyaran sistemin veya sensorun bir fotosu var mi ? bu sensor dijital mi yoksa mekanik mi ? nasil calisiyor? bilginiz var ise yazabilir misiniz? ben de kendi mibzerimize boyle birsey yapmayi durunuyorum. bugday az kalinca mibzerin uzerinde bir lamba yansin istiyoruz.