bugun izmir fuarında yine hiç gerek yokken satın aldım .. hayırlı olsun allah utandırmasın ne diyelim ..
ALİ kardeşim hayırlı olsun . mavinin arkasına yakışır . güle güle kullan .
allah razı olsun .. mavinin arkasına lemken istiyorduk ama .. bu nasipmiş .. aslında lemken ile hiç fiyat farkı yok hatta lemken bundan daha ucuz .. ama bizim pulluğu takasa almadı lemken .. sıkıntı orda oldu nasip artık bunu kullanıcaz ..
Hayırlı olsun, avrupa pulluk iyidir güle güle kullanın
Hayırlı olsun Ali abi T6 ya yakışacak pulluk almışsın o kadar para bayılıp alınan traktörlere yerli pulluk takmak biraz abes kaçıyordu
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Güzel bir pulluk almışsınız.
Hayırlı uğurlu abi sakıncası yoksa ne kadara geldi?
eywallah sağolasın fatih . 12-14-16 inc ayarlı 18 kulakhayırlu olsun Ali kardeşim güle güle kullan
kaç inç bunlar
sağol erkan ona lemken alalım lemkenden 23 bin fiyat almıştım .. gönlüm hala lemkende isterse bunu berke verelimHayırlı olsun Ali abi. Güle güle kullan. Traktöre de yakışır. Darısı [MENTION=47]b.ozyurt[/MENTION]' un başına...
Bizde Alpler var. 2000 senesinden beri kullanıyoruz kulakları trakya tipi yerliler içinde en iyisi bence. Daha sonrada yunan tipi de aldık ama çok tutuyor traktörü becerememişler bu tipi. Biz lemkene ve kvernelanda merak ediyoruz bakalım ilerleyen zaman ne göstercek...allah razı olsun , iyi gibi duruyor kulak kavislerine hayran oluyordum gerçekten bugun diğer firmalarınkiyle karşılaştırdım zaten 2-3 tane yerli pulluk firması vardı .. alakası yok .. yerli firma sahiplerine göre öyle bi kavise gerek yokmuş avrupa pulluklar gereksiz kavislimiş .. o kavisi verecek presim mühendisim kafam yok demiyorda gereksiz diyor
Hayırlı olsun Ali abi,paylaşımlarını bekliyorum.
Hayırlı olsun Güle güle kullanın
ali hayırlı olsun çok güzel ekipman..
bol bol paylaşım bekliyoruz..
ben burada 4/14 lü alpler döner pulluk
sordum 13000 tl fiyat söylediler..
kıyaslam yaparmısın.