Yeni Fendt 817 Prototif Model...!!!

Ynt: Yeni Fendt 817 Prototif Model...!!!

beyler normal merdivenler diğer tarafta.bu taraftaki merdiven 900 serisinin dizaynının aynısı.900 serisinde de sağda merdiven böyle,soldaki de yatay.bide galiba bu traktör,eski nesil 800 serisi,yani bundan önceki

sawyer link=topic=9411.msg98910#msg98910 date=1227287056' Alıntı:
beyler normal merdivenler diğer tarafta.bu taraftaki merdiven 900 serisinin dizaynının aynısı.900 serisinde de sağda merdiven böyle,soldaki de yatay.bide galiba bu traktör,eski nesil 800 serisi,yani bundan önceki

Aynen soldaki merdivenler kabin için değilde bakım maksatlı kullanılmakta diye biliyorum

insomnia link=topic=9411.msg98960#msg98960 date=1227292149' Alıntı:
Aynen soldaki merdivenler kabin için değilde bakım maksatlı kullanılmakta diye biliyorum
sag demek istedin galiba çünkü bu görülen sag taraf ve dik :D

resimde dik denen yanda 6836 dene ekran var içerde. etrafından dolanıp koltuğa ulaşana yoruluyor operatör. onun için diğer kapıyı kullanıyor.

Arkadaşlar bu yolladığım resimdeki traktörün kabini 900 serisinin kabini ile aynı üretim X5 Profi kabin olarak belirtilmiş. Ayrıca nette biraz daha araştırdım. 800 serisi için 822 ve 824 çıkacak diye belirtmeler var. Sanırım maksimum 240 hp olacak. Mantıkende o kadar bir büyüme beklenir. Ayrıca 900 serisine benzeyeceği hakkında çelişkili fikirler kafamda oluşmaya başladı. Çünkü Atilla abinin yolladığı resimdeki traktörün 900 serisinden hiç bir farkı yok. Sadece ön kaputta ince bir dizayn farkı var. Ben bu resmi yabancı forumlarda birçok konuda gördüm. Çoğu kişi bunun modifiyeli bir 900 serisi olduğunu söylüyor. Başka bir fikirde photoshop ürünü olduğu. Birde şu açıdan düşündüğümüzde 800 serisini 900 serisine benzer yapacaksak o zaman 800 serisine ne gerek var gibi bir fikirde ortaya çıkıyor. 900 serisine iki model ekleriz 920, 918 diye olay biter. 800 seriside ortadan kaldırılır. Ben daha çok yolladığım resimdeki gibi bir 800 serisi olacağını düşünüyorum. Daha farklı birşey düşünecek olursak. Dediğim gibi 822 ve 824 seriye dahil olacak. Ayrıca Agco Sisu motora sahip olacaklar. Kaporta dizaynı ve kabin içide belki biraz değiştirilebilir. Fakat boyut ve fonsyionellik açısından 900 serisi gibi olacağını pek düşünmüyorum. Şimdiki serinin az modifiyelisi çıkacak diye düşünebiliriz. Tabi bunlar şahsi fikrim.....

erkan kardeşim , ön dingili incelersen 900 serisiyle teknik olarak benzerliği yok gibi ...farlar kaporta , çamurluk yapısı benziyor diye düşünüyorum ..900 serisinin ön süspansiyonu çok farklı bir olay....

atilla link=topic=9411.msg99018#msg99018 date=1227298673' Alıntı:
erkan kardeşim , ön dingili incelersen 900 serisiyle teknik olarak benzerliği yok gibi ...farlar kaporta , çamurluk yapısı benziyor diye düşünüyorum ..900 serisinin ön süspansiyonu çok farklı bir olay....

Evet 900 serisinin ön süspansiyonundan farklı eğer 900 serisinde opsiyonel bir seçim yoksa bu resimdeki farklı bir ön süspansiyona sahip. Bakalım bekleyip göreceğiz inşallah güzel birşey ortaya çıkarırlar...

prototype traktöre aşınmış, yıpranmış lastikler monte edilmez diye düşünüyorum... 2. resimdeki traktör için..

atilla link=topic=9411.msg105660#msg105660 date=1228646229' Alıntı:
prototype traktöre aşınmış, yıpranmış lastikler monte edilmez diye düşünüyorum... 2. resimdeki traktör için..

Faydası yok atilla abi alipaşalı şuanki 800 serisini prototyp diye ürettirecek FENDT e kifayesiz ben teslim oluyorum yeni NEW VARIO da artık 2048 e ertelesinler

insomnia link=topic=9411.msg105718#msg105718 date=1228651565' Alıntı:
Faydası yok atilla abi alipaşalı şuanki 800 serisini prototyp diye ürettirecek FENDT e kifayesiz ben teslim oluyorum yeni NEW VARIO da artık 2048 e ertelesinler

Benimle ne alakası var. Ben yabancı sitelerde hangi konu açıldıysa aynısını burada açıyorum. Daha önce Atilla abi ile diğer 800 prototif serisinin resimlerini ve linklerini paylaşmıştım. Belkide bu sitede kimsenin o resimlerden haberi yoktu. Hatta Kutlucan ' ın bile haberi yoktu. Ben söylediğim zaman şaşırdılar. Fendt ' in silaj makinasını da sitede heralde ilk ben duymuşumdur. Kaç ay öncesinden Kutlucan ' a yine ben söledim. Fakat haberimiz yok dediler. Fakat şimdi nette resimleri dolaşmaya başladı. Bu traktörde yabancı birkaç sitede prototif diye isimlendirilmiş. Konularda baya ilgide görmüş. Bende burada sizlerle paylaştım. Ha 900 serisine benzemiş. Ha böyle olmuş. Bana ne faydası var ne zararı var. 900 serisine benzemesi çiftçiler için daha iyi tabiki. Benzer benzemez orasını bilemeyeceğim. İlerleyen zamanlarda göreceğiz....

alipasalierkan link=topic=9411.msg106092#msg106092 date=1228683087' Alıntı:
Benimle ne alakası var. Ben yabancı sitelerde hangi konu açıldıysa aynısını burada açıyorum. Daha önce Atilla abi ile diğer 800 prototif serisinin resimlerini ve linklerini paylaşmıştım. Belkide bu sitede kimsenin o resimlerden haberi yoktu. Hatta Kutlucan ' ın bile haberi yoktu. Ben söylediğim zaman şaşırdılar. Fendt ' in silaj makinasını da sitede heralde ilk ben duymuşumdur. Kaç ay öncesinden Kutlucan ' a yine ben söledim. Fakat haberimiz yok dediler. Fakat şimdi nette resimleri dolaşmaya başladı. Bu traktörde yabancı birkaç sitede prototif diye isimlendirilmiş. Konularda baya ilgide görmüş. Bende burada sizlerle paylaştım. Ha 900 serisine benzemiş. Ha böyle olmuş. Bana ne faydası var ne zararı var. 900 serisine benzemesi çiftçiler için daha iyi tabiki. Benzer benzemez orasını bilemeyeceğim. İlerleyen zamanlarda göreceğiz....
BRavo kutlucanlar sana altın madalya takmıslardır umarım...:D :D :D :D D: :D

yeni 800 vario benim resmimi attığım gibi olacak diye düşünüyorum ...DLG testleri sanırım başladı bi
le...

insomnia link=topic=9411.msg109145#msg109145 date=1229253919' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s ;D alk-*s
KoCa YöRüK link=topic=9411.msg109979#msg109979 date=1229355289' Alıntı:
BRavo kutlucanlar sana altın madalya takmıslardır umarım...:D :D :D :D D: :D

Çok komik evet bende gülmekten kırılıyorum. Evet madalyada taktılar boynumda geziyorum................!!! Size paylaşım yapanda kabahat bu bölümle ilgili mesaj ve paylaşımlarıma bundan sonra son veriyorum. Siz zaten yeteri kadar bilgi paylaşıyorsunuz. Başkalarının paylaştığı konular sizinkiler karşısında gereksiz kalıyor............ sayg-*s knş-*-s

alipasalierkan link=topic=9411.msg110109#msg110109 date=1229363603' Alıntı:
Çok komik evet bende gülmekten kırılıyorum. Evet madalyada taktılar boynumda geziyorum................!!! Size paylaşım yapanda kabahat bu bölümle ilgili mesaj ve paylaşımlarıma bundan sonra son veriyorum. Siz zaten yeteri kadar bilgi paylaşıyorsunuz. Başkalarının paylaştığı konular sizinkiler karşısında gereksiz kalıyor............ sayg-*s knş-*-s
aferim......burası serbest bir paylasım sitesi ister yap ister yama kimse seni takmaz...bide kendine göre yorumlama herseyi....belki diğer konu acanlar memnun...