Gel derin dereye gör nerede yok zıpkalıAbi bizim buralarda hep tamburlu var hiç zıpkalı kullanan yoktur. Tarım aletlerini Tamir bakım onarım yapan akrabamız var yazıhan da ona sordum oda diyor şimdiye kadar hiç zıpkalı görmedim kaç yıldır 1 kere bile atolyemde görmedim dedi bundan dolayı tavsiyede etmedi taşa denk gelirse arıza açar diye tamburlu ömürlük oluyor zıpkalı dikkatli kullanılmasa çabuk bozulabilir mastarın yamulması felan
Taşlı yeri elin alış sın aynı biçersin zıpkalı biraz yetenek istiyor diyebiliz
Aynı bizim makina ile komşu götürdü hep bırakmış yatırmış tırmık çekti balya yaptı su vermeden ardına ben ota fazla gelemem hapşuruk tutar kardeşim bir girdi onun bıraktığı ne varsa sinek kaydı etti yerden aldı
Sonra yok ya biz bununla biçemiyoruz dedi tambur aldı [emoji4]
Orta kolu hafif uzat taş geldiğinde atlar yere baktır fiğ gibi ürünleri kökünden söker bıçak biraz çabuk körlenir
Bıçak masrafı var oda alman olanları var ondan alırsan uzun ömürlü oluyor arası boşluklu olan mastar lar var onlar perçin kırıyor birbirine yaslı olan iyi
Bir diğer masrafı rot başları var mastarın takıldığı onlar aşınıyor oda enson 450 TL idi 3 senede bir yer onlarıda
Zaten kimseye tavsiye etmiyoruz çünkü iş gene bize patlıyor bu biçmiyo aslında yapamıyo
Bizimkini götürür gelin siz yapın olmuyo ondan sonra gitsen bir türlü gitmesen bir türlü
En iyisi tambur sen tambur al diyip sıyrılıyoruz