Özellik olarak bilgi varmi commanrail dışındaJxc serisinin yeni hali olacak 60 70 80 C olarak
Çok detay bilmiyorum duyduklarımı söyledim.Göstergeler değişexsk sanırım dijital olacak hız vs.Daha detaylı açıklanınca görücezÖzellik olarak bilgi varmi commanrail dışında
Bende merakla bekliyorum abiCemal bende tdd bekliyorum fotoğraf varmı
Dijital gösterge falan iyi güzel ama cemal abi td serisine T 5000 serisinde kullanılan 16ileri 16 geri şanzumani artık koymaları lazım yada herhangi bi buçuklu şanzuman. Çoğu kişi bu buçuklu şanzuman meselesini dile getiriyo bu ekleme yapılırsa satış rekoru kırarlar td ve jx serisinde.Yeni tdd lerde gün yüzüne cıkmaya başlamış ilk gostergeler değişmış birde 540.750 deviri iceri koltuk arkasına almıslar
Umarım ekranda kuruk devrini anlık görebiliriz. Ben göremem tabi fiyatlar iyice uçacak çünküDijital gösterge falan iyi güzel ama cemal abi td serisine T 5000 serisinde kullanılan 16ileri 16 geri şanzumani artık koymaları lazım yada herhangi bi buçuklu şanzuman. Çoğu kişi bu buçuklu şanzuman meselesini dile getiriyo bu ekleme yapılırsa satış rekoru kırarlar td ve jx serisinde.
Daha ne kadar ucacak bence çok bi zam gelmez inşallah yaniUmarım ekranda kuruk devrini anlık görebiliriz. Tabi ben görmem ama fiyatlar iyice uçacak çünkü
Buçuklu şanzıman istiyorsan al birtane L95 bak rahatına onları beklerken asır geçer. Bunlarda olmayan birçok özellikte var. Model olarak eskiye teknoloji olarak ileriye gidersin.Dijital gösterge falan iyi güzel ama cemal abi td serisine T 5000 serisinde kullanılan 16ileri 16 geri şanzumani artık koymaları lazım yada herhangi bi buçuklu şanzuman. Çoğu kişi bu buçuklu şanzuman meselesini dile getiriyo bu ekleme yapılırsa satış rekoru kırarlar td ve jx serisinde.
Kuyruk mil devrinde ğorebiliyorsun sol tarafta dügme var basınca km yazan yerde kuyruk mil devri cıkıyorUmarım ekranda kuruk devrini anlık görebiliriz. Tabi ben göremem tabi fiyatlar iyice uçacak çünkü
Bacanak aldı yeni td100 285 bine almış nakit (bayinin filo müşterisi )Umarım ekranda kuruk devrini anlık görebiliriz. Ben göremem tabi fiyatlar iyice uçacak çünkü
Doğru diyosun newholland Türk traktör ile Türkiyede teknoloji adına pek bişey yapmiyoBuçuklu şanzıman istiyorsan al birtane L95 bak rahatına onları beklerken asır geçer. Bunlarda olmayan birçok özellikte var. Model olarak eskiye teknoloji olarak ileriye gidersin.
Valla ben büyük bi değişiklik bekliyodum bide jx 50 bari 75 beygir bişey çıkartın da milleti beklettiginize deysinCika çıka dijital göstergeli jx50 e çıktı kacgunki telaş bunun için miydi