Ynt: Yeni balya römorku aldım
dingilleri çıkar.
ortadaki maziyi foryaların oradan enlemesine ayır..
istediğin uzunlukta 8 lik veya 10luk u demirinden iki tane kestir.
ikisini birbirine bakacaak şekilde foryalarla beraber kaynat
getir tak geriye...
yani kısacası mazıyı uzat... en kısa ve temiz ucuz çözüm.
ama sorunun büyüğü dingiller ..
hem sağlam hem alçak hem geniş hemde ucuz nirde bulacaz
dingillerde makasa bağlı ikişer kelepçe var onları Sök..FatihEFE link=topic=80114.msg962334#msg962334 date=1422137028' Alıntı:abi ben bişey söyleyeyim
şimdi kullandığın römörkün üzerine yapmak istediğin ölçüde kalasları yerleştir ve geçmen gereken yerlerden bi geç bakalım tarladan köye gelene kadar sıkıntı olmaz zatende köyün girişinden eve yada depoya kadar olan kısımda o zaman görmüş olursun
bende evveli yıl çezete den römörk aldım zeytin kasaları yan yana 5 kasa girmiydu değiştirmeye gittim bayide bide tınaz vardı ama rahmetli babam tınazı beğenmeyince çezeteye istediğimiz ölçüleri verip getittirdik
sipariş verdiğimiz gün babam rahatsızlanınca hastaneye gittik biz hastanedeyken römörk geldi ama biz ne inceleyebildik ne dikkat ettik neyse römörkü bizim istediğimiz gibi geniş yapmışlar ama dingili geniş yapmamışlar standart dingillerinin üzerine yapmışlar kasayı bu yüzden lastikler içerde kalmış bu arkadaş gibi ben çok havaleli (yükseklik için kullanılır bizim burda) sarmıyorum zeytin işi yapıyorum sonuçta ama yılda birde olsa bazen saman sarmamız gerekebiliyor çok tedirgin oluyorum 10 cm bişey değil belki ama sonuçta ağırlık merkezi 10 cm kaydığı anda tüm işler değişir ve devrilir
ben yanlardan bi lastik daha atayım yada cant ve lastiği biçer lastiği denilen lastiklerle değiştireyim diyorum siz ne tavsiye edersiniz
dingilleri çıkar.
ortadaki maziyi foryaların oradan enlemesine ayır..
istediğin uzunlukta 8 lik veya 10luk u demirinden iki tane kestir.
ikisini birbirine bakacaak şekilde foryalarla beraber kaynat
getir tak geriye...
yani kısacası mazıyı uzat... en kısa ve temiz ucuz çözüm.
kamil abi 7 çok olacak gibi abi 6x2.75 yapacam herhaldeçifçilik zor iş link=topic=80114.msg962335#msg962335 date=1422137089' Alıntı:iki kelam ben edeyim usta . 190 iz genişliği olsun , kasa genişlik 2.5 m. uzunluk 7 m. olabilir ama uzadıca şaseyi kalın tutman gerkir. diye düşündüm ben
ama sorunun büyüğü dingiller ..
hem sağlam hem alçak hem geniş hemde ucuz nirde bulacaz