YENİ ALDIĞIMIZ ÜNLÜ YAYLI SİSTEM 4+1 PULLUK

Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ ÜNLÜ YAYLI SİSTEM 4+1 PULLUK

hayırlı olsun güle güle kullanın. anlş-*s bi an tt55 de görünce bunları o çekecek zannetim :D marka seçiminde en iyisini yapmişsınız çünkü ünlü pulluk bu işi çözmüş belkide türkiyedeki en iyi pulluk üreticisi diyebiliriz.

Hayırlısı olsun , gerçekten son sistem ve son teknoloji bir ürün almışsınız. Demir burun kısımları bitince değişebiliyor , tahtaların toprağı kesen kısımlarını ayrı parça yapmışlar vs çok güzel özellikleri var , ne kadar mal oldu?

Aklıma gelmişken söyleyeyim, bu pulluğun tekerleğini 3. ayağın oraya takarsanız daha rahat kullanırsınız. Bu şekilde tekerlek en sonda olunca yastık başlarını sürerken, tarla sınırına basarak sıkıntı yaratıyor.

Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar pulluk 4+1 11 li yaylı almamızın amacı tarlalarımızda taş yok sayılır ama benim kendi 2 parça tarlamda biraz taş var normalde ünlünün pimli pulluğunu almıştık ama ilerde traktörü büyütürsek felan diye 4+1 aldık + 1 almadık daha,fiyatını bilmiyorum pulluğu babam aldı tt55 çekmez zaten bunu TD65D takacağız.

hacimmet link=topic=48562.msg472660#msg472660 date=1321807665' Alıntı:
Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar pulluk 4+1 11 li yaylı almamızın amacı tarlalarımızda taş yok sayılır ama benim kendi 2 parça tarlamda biraz taş var normalde ünlünün pimli pulluğunu almıştık ama ilerde traktörü büyütürsek felan diye 4+1 aldık + 1 almadık daha,fiyatını bilmiyorum pulluğu babam aldı tt55 çekmez zaten bunu TD65D takacağız.
Babana sormadınmı kaça aldığını.