Ek piston yok gozukmuo haftasonu atem biz 87500e aldık en ful olanı powershutle
Kabin klima sürüngen ek piston
Ek piston yok gozukmuo haftasonu atem biz 87500e aldık en ful olanı powershutle
Kabin klima sürüngen ek piston
2017 yılını bekledi ama pazarlığı beraber yaptık 2016 aralıkda . bayi benim tanıdığım. 76.500,00 peşin fiyatı
en full modelini mi 76.500 e aldınız ? kabinli mi tenteli mi?
sıkı pazarlık yapmışsınız galiba
tenteli ama power şatıl değil düz şatıllı olan modeli power şatıllı 3000 daha pahalı
o zaman peşin almasına rağmen pek indirim yapmamış bayii 2 bin lira yapmış ben olsam sıkı bi pazarlıkla 70 bin liraya alırdım pazarlığı çok az yapmışsınız.
ama 2017 model traktör verdi ya o da var. ayrıca tt 65 ler zaten 74 bin lira civarı diyor bizim bayiiler
az para değil haklısın ama biz adamların dediğine inanıyoruz işte ne yapacaksın hayırlısı olsun diyoruz2017 MODEL DE AYNI PARA ŞUAN YANİ FİYAT DAHA ARTMADI 2017 VERİNCE BİŞE DEĞİŞTİRMİYO Kİ
BAYİ TT65 74 BİN LİRA DİYO AMA O LİSTE FİYATI PAZARLIK YAPMASSA ÇİFTÇİ TABİ PAHALI SÖYLER EN AZ 10 BİN LİRA PAZARLIK PAYI VAR AMA TÜRK ÇİFTÇİSİ BUNU BİLMİYO BAYİİ NE FİYAT VERİYOSA HEMEN KABUL EDİYO BU DURUMA COK ÜZÜLÜYOM ÇİFTÇİ KOLAY KAZANMIYO PARAYI.. SONUÇ OLARAK ÇİFTÇİLER TRAKTÖR ALIRKEN BİRAZ CİMRİ TAVIR SERGİLEMELİ YOKSA YAZIK GÜNAH O KADAR PARA VERİLİR Mİ.. 74 BİN LİRA AZ PARA MI YANİİİ
az para değil haklısın ama biz adamların dediğine inanıyoruz işte ne yapacaksın hayırlısı olsun diyoruz
nhler zam geldi diyo bizim burdaki bayi.sitede gelmemiş gözüküyo .aslında gelmemesi anormal şey her şey pahalandı ithal traktorler uçtu zaten sizin bayi yüzde kaç zam geldi diyo bende td 100 almayı düşünüyorumda
Ben fuardan aldım 87500e full olanını 74500 tenteli normal saten kabin 10000 TL powershutle klima sürüngen 5200civari da o tutar biz fuardan bu paraya alabildik bilirsiniz Fuarlarda traktör firmaları rekabet ortamından dolayı bu paraya veriyor 93600tl 2016 liste fiyatı 2017 kaç para olmuştur bilmiyorum fiyatlar newholland sitesinde güncellenmemiş iyi fiyata almışsın hayırlı uğurlu olsun