Yeni Aldığımız New Holland TD 110 D

Ynt: Yeni Aldığımız New Holland TD 110 D

motor hayırlı olsun ama ben olsam bu traktörden almazdım k.bakma erkunt same john deere bakardım dostum 90 lıklarını kullandım yeni kasanın bence beş para etmez kaliteden çekişte sorun yok normal ama çok yakıyo nakliye işlerinde bile çok yakıyo..

Nakliye işlerinde bile çok yakıyor ne demektir? 110 Beygirlik traktöre nakliye işimi yaptıracaksın? Ha diyosanki ben 10-15 ton yükle nakliye yapıyorum hep ozaman eyvallah ki 10-15 tonluk nakliyeyi her motor yapmaz yapan traktörde dediğin gibi abartı yakmaz.Boş römorkla nakliyecilik oynamaksa niyet, 40-50 beygir traktör fazla gerek :)

Kardeşim traktörünüz hayırlı olsun,hakkını vererek kullandığın sürece piyasanın en az yakan traktörlerinden birini almışsınız bol bereketli günlerde keyifle kullanın.

en az yakan mı :D :D nakliye derken bu motora hiç getir götür yaptırılmıcakmı sadece tarım içinse yakmaz ama hayvancılıktada koşturmaca işlerdede kullanda gör bakalım yakıyomu yakmıyomu bunlar az yakıyosa ithal motorlar hiç yakmaz.. 90 lığının 300 saat olmadan arkayı söktüler.. kaliteli az yakıt az para diyonuz hee devam edin fedntlere çok bakarsınız sonra bizde niye pahalı falan ...

80073 link=topic=64559.msg766696#msg766696 date=1376650279' Alıntı:
en az yakan mı :D :D nakliye derken bu motora hiç getir götür yaptırılmıcakmı sadece tarım içinse yakmaz ama hayvancılıktada koşturmaca işlerdede kullanda gör bakalım yakıyomu yakmıyomu bunlar az yakıyosa ithal motorlar hiç yakmaz.. 90 lığının 300 saat olmadan arkayı söktüler.. kaliteli az yakıt az para diyonuz hee devam edin fedntlere çok bakarsınız sonra bizde niye pahalı falan ...
5060 kullanan biri olarak katılıyorum sana ufak işlere gitmiyor bu motorlar çok yakıyorlar,ama tarladaki yakıtı en uygun traktörler söyleyim..

80073 link=topic=64559.msg766696#msg766696 date=1376650279' Alıntı:
uff bilip bilmeden konuşuyorsun her iddasına varım td110 haşmetten az yakıyo kim bilir nasıl kullandılarda söktüler belkide sökmemişlerdir sen sallıyosundur

traktör alacak arkadaşlar araştırmadan sakın almayın derim şehir şehiri tutmuyor her bölgenin bayisinin satmak zorunda olduğu traktör var mecbur kalıp satıkları oluyor ama büyük ilerde daha cok düşüyor izmirde 5455 110 bin tlye verdiler normal piyasası 140 bin ikendiyeceğim araştırın.. ıuy*u-*

tt6054c link=topic=64559.msg766703#msg766703 date=1376652505' Alıntı:
uff bilip bilmeden konuşuyorsun her iddasına varım td110 haşmetten az yakıyo kim bilir nasıl kullandılarda söktüler belkide sökmemişlerdir sen sallıyosundur
bende yalan yok eski TD serisini daha çok beğenirdim ama bu yeni çıkanlar kalitesiz geldi biz bile düşündük 90 lığından kullandık orda burda vazgeçtik sonra..