YENİ ALDIĞIMIZ İLGİ PİSTONLU DİSKARO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: YENİ ALDIĞIMIZ İLGİ PİSTONLU DİSKARO

goble ayrı canım :) hangi motor geçiyor onu

ilgiden aldigimiz pistonlu diskaro

Bilmiyordum dostum k.bakma zaten hep goble diskaro karistiririm . Mf 3.105 d cekiyor ama rampali yerlerde cekene kadar tabiri caizse kici yirtiliyor demek yeridir .

ilgiden yeni aldigim diskaro

Evet ayni kirmizidan yanliz tekerlekleri daha buyuk . Evet gercekten 3.105 gure baya bi buyuk yanliz aparati var aynalari cikartip kucultulebilir 26 24 gibi .

Bilgi icin sagol dostum anladim simdi bizde direk geciyoruz tarlaya ne pulluka nede baska biseye gerek duymuyoruz artik.

28 bizim burda 6460 için alıyorlar sizin köprü başi değilmi orda bir dostumda var

6460 a tam ideal gelir 28 li. Evet kopru basiliyim diyarbakir merkez arkadasin nereli adi ne belki tanirim kobra .

hacı mehmet ali 2008 hacdaydı evi diyarbakırdan gelirken çıkışta soltarafta

qarizmatiqa link=topic=47105.msg526199#msg526199 date=1328103537' Alıntı:
diğer traktöre yakıştı buda :D aslında beyaz siyah gri gibi renkler olsa her motora yakışırbunun diskleri italyanmış birde konya malı değil aydın malı Türkiyede de ilk diskaro üreticisiymiş bunu tercih ettik cidd*-*-* özduman da kötü değildir

Konya ' da çeliksaç firması var ben disklerimi oradan aldım çok memnunum.
Bor çeliğinden ısıl işlemle yapıyorlarmış, eğilme ve kırılmaya karşı garantili verdiler. italyan , fransız falan hikaye hem de pahalı.
komşunun fransa diskleri vardı hep göbekten kırıldı, onu görünce iyi iş yaptığımı anladım

anayurtlu 3105d link=topic=47105.msg526317#msg526317 date=1328113630' Alıntı:
konunun başlığı neden değişiyor :)
bils-*- yanlışlıkla silip harladığı gibi yazıyor heralde abilerimiz cöö-*s

Haci mehmet ali cok var dostum ya tanidigim haci ali var onun 10 bin dunum tarlasi var ama onun evi diyarbakirdan gelirken sagda evi . Bide gelirken hincis petrolun asagisinda var biri var landini tirakturu var oda olabilir . Bu milet neden bu kadar mehmet ahmet ali diye ad koyar ki anlamiyorum.

bazıları ham olduğu için diskaro seleri hepsi burkuluyor bizde ceyhan vardı ikinci sene hepsını değiştirdik

sezgin01 link=topic=47105.msg526316#msg526316 date=1328113515' Alıntı:
Konya ' da çeliksaç firması var ben disklerimi oradan aldım çok memnunum.
Bor çeliğinden ısıl işlemle yapıyorlarmış, eğilme ve kırılmaya karşı garantili verdiler. italyan , fransız falan hikaye hem de pahalı.
komşunun fransa diskleri vardı hep göbekten kırıldı, onu görünce iyi iş yaptığımı anladım
dskler kendinden pahalıya geliyor :D kaça aldın tanesini

Arkadaslar konuyu dagitigim icin ozur dilerim k.bakmayin . Herneyse goblede ilgi bi numaradir rakibi yok :)

Ynt: ilgiden yeni aldigim diskaro

Hebun021 link=topic=47105.msg526323#msg526323 date=1328113889' Alıntı:
Arkadaslar konuyu dagitigim icin ozur dilerim k.bakmayin . Herneyse goblede ilgi bi numaradir rakibi yok :)
dimi herkes anladığı yapsın kardeşim şakalak pulluk üretmiş ne alaka şimdi

qarizmatiqa link=topic=47105.msg526322#msg526322 date=1328113850' Alıntı:
dskler kendinden pahalıya geliyor :D kaça aldın tanesini

Yaklaşık 20 liraya falan geldi tanesi, ama taş toprak hak getire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...