Soya ekmiyorum benBu havalı mibzerlerle diskleri degişmeden soya ekilebiliyor mu?
Burda aşırı yaygınHayırlı olsun.cansa kendini ispatlamış bi makinamı bizim buralarda pek yaygın degilde
Abi makina geldiğinde ben yoktum zaten gittiğimde 5 dakika makinayı gördüm sonra tarlaya gittim ama makinadan indirirken bizim üniteyi dağıtmışlar yücel usta gelip değişterecekHayırlısı olsun batuhan.
Bende aynısı aldım mısır ekmek için mısır aynalarını verdiler ama üniteleri kaldırmak için kol vermediler.
sana üniteleri kaldırmak için kol verdiler mi.
Ne yapalım be ersen abim almadan olmuyor ki biz dışarıda ekiyoruzKardeşim hayırlı olsun. Ancak çok para ya 16 bin. Bu çiftçi bu paraları yoldan toplamıyor ki.
Ne yapalım be ersen abim almadan olmuyor ki biz dışarıda ekiyoruz
Dönümü nu kaça ekiyorsunuzDışarı ekim varsa parası bir şekilde çıkar. İşleri bitirde kestirmeden 66 lıkla bizede gel ekiver.
Gelirim be ersen abim kaç dönüm ekilecek var ordDışarı ekim varsa parası bir şekilde çıkar. İşleri bitirde kestirmeden 66 lıkla bizede gel ekiver.
Sağol ercan abiHayırlısı olsun güle güle kullanın.
EyvallhSanada hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Valla adana geneli bundanmis zaten adana yapisiHayırlı olsun.cansa kendini ispatlamış bi makinamı bizim buralarda pek yaygın degilde
cansa adana ceyhan da üretiliyor. Goble falan zirai aletleride var ayrıcaValla adana geneli bundanmis zaten adana yapisi