yeni aldığım türkay rotatil ve ara çapası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: yeni aldığım türkay rotatil ve ara çapası

hayırlı olsun, güle güle kullan.rotatil ile işe başlamışsınız bile maşallah.
vale link=topic=41246.msg369976#msg369976 date=1301593333' Alıntı:
arkadaşlar toplu yanıtlama nasıl oluyor ayrı ayrı zor oluyo
iletinin üst köşesindeki alıntı yap yazısına tıklayıp yazını yazdıktan sonra maus ile aşağı doğru in cevap yazacağın diğer iletinin yine alıntı yap yazısını tıkla
ve yine iletini yaz..

gerekli ürüne destek olmaz zaten be abi ama en azından 10 15 sene kullanırsın ..... elden istemekten iyidir .... ne demiş atalarımız ...ben rezil olacağıma param rezil olsun

wan7ed link=topic=41246.msg369986#msg369986 date=1301594013' Alıntı:
hayırlı olsun. Güle güle kullanın, destekleme ürünlerinde olmaması üzücüü.
teşekkürler kardeşim
bartu link=topic=41246.msg369983#msg369983 date=1301593669' Alıntı:
hayırlı olsun, güle güle kullan.rotatil ile işe başlamışsınız bile maşallah.iletinin üst köşesindeki alıntı yap yazısına tıklayıp yazını yazdıktan sonra maus ile aşağı doğru in cevap yazacağın diğer iletinin yine alıntı yap yazısını tıkla
ve yine iletini yaz..
sağolasın bartu daha işe başlamadık 15 gün sonra inşallah makina dün geldi denemek için bugün tarlaya gittim,ayrıca ileti içinde yardımcı olduğun için teşekkürler

anayurtlu 3105d link=topic=41246.msg370008#msg370008 date=1301595105' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun ikiside güzel makina.. ayrıca motor çok temiz tebrikler :) bu 4 çıkışmış 2007ler 2 çıkış :)
volkan teşekkürler motor seninki kadar olmasada idare eder
insertend link=topic=41246.msg370012#msg370012 date=1301595203' Alıntı:
hayırlı olsun. kaç metre rototil.
2.60 .
mustafagursacli link=topic=41246.msg369998#msg369998 date=1301594762' Alıntı:
gerekli ürüne destek olmaz zaten be abi ama en azından 10 15 sene kullanırsın ..... elden istemekten iyidir .... ne demiş atalarımız ...ben rezil olacağıma param rezil olsun
valla dediğin doğru mustafa nerde fazla kullanılmayan ekipman var onlarda hibe var sadece zehir makinasıyla silaj makinası var birde paket makinası var sanırım göze çarpan ,,makina konusundada ben çiftçiliğe başlarken babamın malzemeleriyle başladım eksik malzemeleri arkadaşlardan kullandık tabii istemek çokzor birşey allah herkesin kendine versin

vale link=topic=41246.msg370206#msg370206 date=1301606104' Alıntı:
volkan teşekkürler motor seninki kadar olmasada idare eder2.60 .valla dediğin doğru mustafa nerde fazla kullanılmayan ekipman var onlarda hibe var sadece zehir makinasıyla silaj makinası var birde paket makinası var sanırım göze çarpan ,,makina konusundada ben çiftçiliğe başlarken babamın malzemeleriyle başladım eksik malzemeleri arkadaşlardan kullandık tabii istemek çokzor birşey allah herkesin kendine versin
abi elden istemek kadar ağırı varmı boşver sen rezil oalcağına paran rezil olsun güle güle kullan

öncelikli olarak her ikiside hayırlı olsun...aynı çapadan 2009 yılında iki adet aldık ve 2010 sezonunda kullanmaya başladık.. sezon ortasında iki makinanın ikisininde tekerlekleri göbeklerinden dağıldı.. fabrikayı arayıp durumu anlattım tekerleri söküp fabrikanıza getireyim dedim ve göbeklerine burc yerine rulman koymalarını istedim fakat bana tekerleklerde rulmanlı iyileştirme yapamayacaklarını sadece ve sadece göbekteki burcların yenisini yollayabileceklerini (gerçi yollayanda olmadı) ve tamir işlemini kendim yaptırmam gerektiğini sölediler.asıl şoku kendilerine 2 yıl garanti verdiklerini hatırlattıgımda pişkin bir şekilde 15tl lik 4 rulman için mahkemeye basvurmamı önerdiklerinde yaşadım...bende 2009 model türkay ara çapalarına, 1985 model 25 yaşındaki yurdasarın sarı rulmanlı döküm tekerlerini taktım...

KİSO link=topic=41246.msg383093#msg383093 date=1303154793' Alıntı:
öncelikli olarak her ikiside hayırlı olsun...aynı çapadan 2009 yılında iki adet aldık ve 2010 sezonunda kullanmaya başladık.. sezon ortasında iki makinanın ikisininde tekerlekleri göbeklerinden dağıldı.. fabrikayı arayıp durumu anlattım tekerleri söküp fabrikanıza getireyim dedim ve göbeklerine burc yerine rulman koymalarını istedim fakat bana tekerleklerde rulmanlı iyileştirme yapamayacaklarını sadece ve sadece göbekteki burcların yenisini yollayabileceklerini (gerçi yollayanda olmadı) ve tamir işlemini kendim yaptırmam gerektiğini sölediler.asıl şoku kendilerine 2 yıl garanti verdiklerini hatırlattıgımda pişkin bir şekilde 15tl lik 4 rulman için mahkemeye basvurmamı önerdiklerinde yaşadım...bende 2009 model türkay ara çapalarına, 1985 model 25 yaşındaki yurdasarın sarı rulmanlı döküm tekerlerini taktım...
sanırım ara çapasından bahsediyorsun şu ana kadar bizim buralardaki türkay çapalarda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı.tabi bir sorunla karşılaşırsak ve garanti olduğu halde yardımcı olmazlar ve ukalaca yaklaşımda bulunurlarsa bizde onlarla uğraşırız tabi, bu memlekette tüketici hakları denen birşey var ,, pire için yorgan yakanlardanım ,,,
keşke sende öyle yapsydın kardeşim ,gerçi sen uğraşmak istememişsin tabanı 15 tl lik malzeme diye ama hakkını arayacaksın

Çok şahane bir ekipman bu rotatil denen meret :D Her çiftçide olması lazım bence.
Paylaşım için teşekkürler, hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)

şarklılı18 link=topic=41246.msg383109#msg383109 date=1303155431' Alıntı:
teşekkürler abi güzel paylaşım tarlayı halı gibi yapmış valla ))) ama çevreden duyduğuma göre bilya dağıtma sorunu varmış ??*-s
ben teşekkür ederim kardeşim bakalım artık kullanıp göreceğiz,nasıl olduğunu ,ben hiç bu bölgede duymadım arıza yapanını ,,tabi allah yapısı değil mutlaka kullanıldıkça arızası olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...