yeni aldığım nimet 70 s

Ynt: yeni aldığım nimet 70 s

tumosannn link=topic=66769.msg757440#msg757440 date=1373408862' Alıntı:
bu erkunlar T ve e Serisi olmak uzere ıkı serısı yok muydu S serısının ozellıklerı nelerdır bıraz erkuntcular acıklarsa sewınırım bırde Alperen kardesım vıdeo yu hızlandırmısın sarkıdan cok bellı oluyor erkunt bıraz cıffte yavas kaldı sanırım :S anlş-*s

abi t dönemi 2011 de kapandı . e serisi devam ediyo hala lüks serisi ve s serisi var şuan . s serisi zf şanzuman lüks olandan eksikleri komprasörü yok arka yağ 4 çıkışlı değil 2 çıkışlı bildiklerim bu kadar . qelelim videoya hızlandırılmış olsa traktörün qidişinden olsa yine belli olur videonun hızlandırıldıqı dikkatli bakarsan ayrıntıyı qörürsün tamamen telefondan kaynaklanan bi hatadır istersen yarın tekrar çift sürcem o zaman tekrar çekip tekrar atabilirim sözümün eriiyimdir :) anlş-*s

tumosannn link=topic=66769.msg757452#msg757452 date=1373409562' Alıntı:
anladım kardesım gerek yok anlş-*s yalnız kaplumbag 1 dedın de ben tümoyla serı 1 le suruyorum sen kaplumbag bır dıorsun :S cok yavas değil mi :S

canım abim traktör 1-2 saat arasında bişi ne beklersin şimdilik bundan ? ? ? açılınca seri 1 lede çeker atarım :)

61 bin tl 68 bin tl liste fiyatı 7 bin tl indirim yapmışlar fakat zzf alacaksan luxs alacaktın ama ben zf şanzuman tavsiye etmiyorum keşke e serisi alsaydın daha çekişli daha performanslı şimdilik motor yeni oldugu için ve sıfır motor aldıgın için sewincine boyle konusuyosun ilerleyen zamanlarda inş boyle sewersin makinanı ama e serileri süper bence.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, açıkçası helal olsun alacam deyip almak hemde bu yaşta helal olsun. Yorumları dikkate aldığına sevindim için rahat uyursun en azından gece 0 traktör sonuçta :) 4/10 gibi pulluk takarsan seri 1 ile sürebilirsin.

cazgin0020 link=topic=66769.msg757487#msg757487 date=1373449911' Alıntı:
61 bin tl 68 bin tl liste fiyatı 7 bin tl indirim yapmışlar fakat zzf alacaksan luxs alacaktın ama ben zf şanzuman tavsiye etmiyorum keşke e serisi alsaydın daha çekişli daha performanslı şimdilik motor yeni oldugu için ve sıfır motor aldıgın için sewincine boyle konusuyosun ilerleyen zamanlarda inş boyle sewersin makinanı ama e serileri süper bence.

aynen anlş-*s