Yeni 5410 sonunda aramızda.(namı değer çekikgözlü)

Ynt: Yeni 5410 sonunda aramızda.(namı değer çekikgözlü)

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanırsınız İnşallah.

Yorumlarını ve iyi dileklerini esirgemeyen BÜTÜN TRAKKLUP camiyasına sonsuz teşekkürler alk-*s alk-*s. MEVLAM Bütün traktör hevesi olan siz değerli dostlarımada nasip etsin inşallah.Gerçektende çok duygulandım : ' ( .Öncelikle traktöre 11. çağrıda başvurmuştuk.Yazdan sertifikasını alıp 20 ve 24 dekar iki parselimizde aspir ve kimyon ekeceğimiz bir proje ile başvurduk.ALLAH razı olsun tkdk kurumuda kabul etti.
Traktöre gelince gerçektende bizim eski traktörlere göre son teknoloji.Benim gibi ömründe hiç orjinal kabin ve 4x4 kullanmamış biri içinde çok modern.5410 gerçektende aynı beygir traktörlere göre çok büyük adeta bir tank gibi.İnşallah çiftte kullanırken paylaşımlarda bulunacağım. :D :D

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=73076.msg852012#msg852012 date=1393183466' Alıntı:
Yorumlarını ve iyi dileklerini esirgemeyen BÜTÜN TRAKKLUP camiyasına sonsuz teşekkürler alk-*s alk-*s. MEVLAM Bütün traktör hevesi olan siz değerli dostlarımada nasip etsin inşallah.Gerçektende çok duygulandım : ' ( .Öncelikle traktöre 11. çağrıda başvurmuştuk.Yazdan sertifikasını alıp 20 ve 24 dekar iki parselimizde aspir ve kimyon ekeceğimiz bir proje ile başvurduk.ALLAH razı olsun tkdk kurumuda kabul etti.
Traktöre gelince gerçektende bizim eski traktörlere göre son teknoloji.Benim gibi ömründe hiç orjinal kabin ve 4x4 kullanmamış biri içinde çok modern.5410 gerçektende aynı beygir traktörlere göre çok büyük adeta bir tank gibi.İnşallah çiftte kullanırken paylaşımlarda bulunacağım. :D :D
siz 50 tl ye aldık dediniz şimdi siz 100 tl verip daha sonra devlet size 50 tl sini size gerimi ödeyecek yoksa siz sadece 50 tl sini mi ödeyeceksiniz

Cll_ford link=topic=73076.msg852021#msg852021 date=1393184503' Alıntı:
siz 50 tl ye aldık dediniz şimdi siz 100 tl verip daha sonra devlet size 50 tl sini size gerimi ödeyecek yoksa siz sadece 50 tl sini mi ödeyeceksiniz
Biz bankadan 50000 tl lik kredi çektik.Sonra devlet hibemizi yatırınca 50000tl onuda bayii ye vereceğiz.Yani siz makine ve ekipmanı alıyorsunuz gelip bakıyorlar sonra hibeni hesabına yatırıyorlar. anlş-*s ok-*-s

İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=73076.msg852046#msg852046 date=1393185608' Alıntı:
Valla acemiliğimize geldi traktörü aldığımızı kerem saydık.Maalesef ekipman almadık.Bakalım başka çağrılara kısmet.
iyi hayırlısı olsun traktor geldiya.. Pulluk kac no takmayı düşünüyorsun

adige link=topic=73076.msg852177#msg852177 date=1393193211' Alıntı:
iyi hayırlısı olsun traktor geldiya.. Pulluk kac no takmayı düşünüyorsun
Evde 285 liğin 4 lü 13 inç var onu bi deneyelimde.Bana göre 5 li 13 ü çeker gibi geliyor.Çünkü 4 lüyü 285 lik çekiyor 5410 onun yanında kamyon gibi.

Hayırlı olsun abi. Nice bereketli senelere inşallah. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Hayırlı olsun Güle Güle Kullanın Allah kaza bela vermesin Kayseride böyle bi proje olmadığı için kafaları yiyorum ama kısmet olursa kayseri tarım fuarında almayı düşünüyorum...

hayırlı olsun kendim almış kadar sevindim inşallah allah bizede böyle bir traktör nasip eder....

selamlar.TEKİRDAĞ---EDİRNE---KIRKLARELİ illerine neden hibeli traktör çıkmıyor.veya bu hibeden biz niye yararlanamıyoruz.bununla ilgili bilgisi olan varmı????????????????????????????????????????????