30 inek için kaç m3 olmalı minimum
6 m3 ideal bende de fimaksın var memnumun
30 inek için kaç m3 olmalı minimum
Fiyatlar malum yüksek en az kaç m3 işimi görür diye sormuştum6 m3 ideal bende de fimaksın var memnumun
Hayırlı olsunBugün 4m3 yatay Türk traktör marka yem karmayı aldık. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
İlk denememizde güzel karma yaptı. Sap balyası, yonca, slaj, yem kullandık kardık.
50 besi hayvanına yetecek ve elektrikle çalışacak bir karma makınası düşünüyorum. Tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum. dağıtım işini torbalara koyup yapmayı düşünüyorum. teşekkurler
.
50 hayvana yetecek yem karma makinesi 8m3 olmalıdır. 8m3 makina elektrikle calıstırılabilir mi bilmiyorum pek sanmıyorum açıkcası. Elektrikle maksimum 3m3 makina calısır. Siz 3m3 makina alıp iki üç sefer ayrı ayrı karıp verebilirsiniz ancak. yinede en saglıklısı eğer imkanınız varsa traktör ile çalışan bir 8m3 almanız.
Elektirik calistirir 6 m3 var gayet guzel calistiriyo sadece ona uygun sartel takmak gerekiyo panele50 hayvana yetecek yem karma makinesi 8m3 olmalıdır. 8m3 makina elektrikle calıstırılabilir mi bilmiyorum pek sanmıyorum açıkcası. Elektrikle maksimum 3m3 makina calısır. Siz 3m3 makina alıp iki üç sefer ayrı ayrı karıp verebilirsiniz ancak. yinede en saglıklısı eğer imkanınız varsa traktör ile çalışan bir 8m3 almanız.