Aynen öyleAbi 2. El kapı komşusundan alınır
2.el almak zengin adam işidir hayatta bir bunu öğrendim
3 e alcağna 5 e al arıza çıkmaz dediğin gibi sıfırı yapamayan var
Doğru söylüyorsun benim erkunt 3 sefer bölündü daha 1 yıllık traktör adamlar anlamıyor yada anlıyor ama yapmıyor ben de takasa verip kurtulayım dedim ama malesef çok aşırı zarar ediyordum vazgeçtimSıfır alıpta servisten çıkmayanlari görmek ıçin sanayiye gidip bir tur atın.
Hatta sifir alip da senesi dolmadan takasa nasil versemde kurtulsam gibi bir sürü örnekleri var.
Geçmiş olsun benimde ileri geri takılı kaldı geride tarlada şimdilik kendimiz düzelttik.Bu gün tiller ile katıştırayım bakalım dedim nasıl olacak diye gayet güzeldi yarın öbürgün yaparım diye eve dönerken motor arpaladı. 2. Vitesten ses geliyor. Usta sekromeç yada bilya olabilir dedi. Tüm hayrller yalan oldu.
Gecmis olsun ersen inşallah kotu bisey yokturBu gün tiller ile katıştırayım bakalım dedim nasıl olacak diye gayet güzeldi yarın öbürgün yaparım diye eve dönerken motor arpaladı. 2. Vitesten ses geliyor. Usta sekromeç yada bilya olabilir dedi. Tüm hayrller yalan oldu.
Gel al benim traktörü yap işini.amca olmak kolay değilBu gün tiller ile katıştırayım bakalım dedim nasıl olacak diye gayet güzeldi yarın öbürgün yaparım diye eve dönerken motor arpaladı. 2. Vitesten ses geliyor. Usta sekromeç yada bilya olabilir dedi. Tüm hayrller yalan oldu.
Gel al benim traktörü yap işini.amca olmak kolay değil
[emoji1] [emoji1] [emoji1]Alayım da sonra 80 bin kişiye madara et beni.
Gel toprağım ben o paraya 2100 verecegimBakın yatay rotovatör kaşıntım var. Böyle konuşup tahrik etmeyin beni. Türkaysan 1850 daha pırıl pırıl 6 liraya verecek. Onu alacağıma mibzer ihtiyacım var deyip avutuyorum kendimi.
Gel toprağım ben o paraya 2100 verecegim
Gel toprağım ben o paraya 2100 verecegim
Mayerli [emoji4]Zetor onun şanzımanı dağıtmıştır ))
Mayerli [emoji4]
Beni niye karıştırıyonuz işinize ya biriniz satıcı biriniz alıcı anlaşın işte.ya emre 140 lık zetora taktığın makinayı ben nasıl kullancam benimki 65lik 165 lik değil kardaşım[emoji1]Gel al yakışıklı agamin tumocan böler onu [emoji4]
Abi makine zaten o güçte motor istiyor biz kullanmıyoruz onuBeni niye karıştırıyonuz işinize ya biriniz satıcı biriniz alıcı anlaşın işte.ya emre 140 lık zetora taktığın makinayı ben nasıl kullancam benimki 65lik 165 lik değil kardaşım[emoji1]